Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna nije prosirivila svoje granice ni prema Cacku ni prema Sibeniku.Bosanci nikad u istoriji nikad nisu nikoga napadali nikad etnicki cistili nikad genocidisali.Najcistiji narod na zemaljjskoj kugli . cist obraz.Nismo imali logore nismo rusili crkve.Svirali Mozarta u Vijecnici koju su zapalli varavri. Cijeli svijet stoji nijemo pred Bosancima i ne vjeruje da postoji tako cestit human hrabar i plemenit narod.U Tuzli smo usred rata obnovili pravoslavnu crkvu koju je ostetila srpska granata
Nadam se da je narodu stvarno vise smucilo gledati ove sda bandite na vlasti. nema smisla vise, al stvarno. sto je previse, previse je.
Ma sve ovo je ko bolesno i ide u KO_ORDINACIJU kod DR. EU.
jel ko pročitao tekst? jel mu šta jasno?
sve je jasno......opet prodaju maglu...........rekose prije neki dan da je odgovoreno na 80% pitanja iz upitnika.......a sada je problem vertikalna i horizontalna koordinacija.............ma lazu ako kazu da ikada mogu odgovoriti na ovaj upitnik....
Pa jel ti stavrno na klix dolaziš radi teksktova nepsimenih novinara ili pismenih komentatora. NAravno onim najpametnijim kao i u čitavom BiH društvu da je se malo ili NIMALO prostora, a što se veći kretne više teksta i naslvnica sa tim da dokazani kreteni dobiju i slike. Bolesnog li društva na izdisaju !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mehanizam koordinacije ce zapeti na popisu odnosno privom pitanju o broju stanovnika.. Srbi nece sigurno prihvatiti popis iz 2013. jer su preglasani u izboru metode obrade podataka ili će tražiti ozbiljne ustupke kao kompenzaciju. Bakiru je i oko popisa usrao motku i svima mora biti jasno da samo dogovor kucu gradi.
Ama ovaj narod nista ne zanima
a ja mislila da su odgovori na pitanja iz upitnika EU vec davnih dana odgovoreni, prevedini......spremni
Iz Ahmetovića govori Erdogan.
ovo je propala drzava