Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosljaci ubijaju sve sto je normalno u ovom gradu. Ovo nikada ne bi napravio pravi Sarajlija, pravi Bosanac.
Ja kad sam 2002-3 ne znam ni ja vise, prvi put dos'o u svoje rodno mjesto na podrucju vlaske tvorevine iste sam slike zatekao prolazeci kroz mezarje... a cak danas na obnovljenom su nam napisali na ulazu "Srebrenica (...)" bice repriza, noz zica, ne sjecam se tacno... samo ne kontam kako su se Bosnje stavili u podredjen polozaj da vlah smije sve i svasta i to kroz institucije vlaske, a Bosnjo ni zalutali ne smije! Zasto dupli arsini?
@AbuVlah pa kad se nesjecas sta koji urac travuljas.
Pronaci ko je ovo uradio i naplatiti mu nastalu stetu, ako treba oduzeti kola kucu stan, pa nek na ulici zivi.
Ovo rade nevaspitani huligani ! Pošteno je od medžilisa što osuđuje ovaj čin i daje podršku ocu Jadranu ali će biti efikasna istraga i osuda mnogo učinkovitija!
Zbog ovakvih slučajeva su autobusi puni svih nacija koji iseljavaju sa kompletnim familijama
vama nikada ugoditi IZ osudjuje vandalizam...tako i treba
zahvalite stranki za koju glasate.
Ja ne bi ovo smio uraditi ma čije god da je groblje. Imam neko takvo strahopoštovanje prema mrtvima.
Ko god da je ovo uradio, zivotinja je. Ovo su djela ne-covjeka. Nemojte padat na nivo cetnickih bandi pa da dirate u vjecne pocinke preminulih, jer oni su poznati po ovakvim stvarima. Ovo je za svaku osudu a pociniocima kad se uhvate (i ako se uhvate) za svaki slucaj ili slomiti ruke ili ih odsjeci, da vise nikad ovako nesto ne ponove a da sluzi kao opomena drugim.
Sami ste pustili da vam Pezici, Kuduzovici, Ljakići i slični moroni odgajaju omladinu i radikaliziraju je... niste uradili svoju zadaću, sada plaćate cijenu...
Sto si bolan opet pobjegao iz Jagomira? Ne daju vam vise da skacete u prazan bazen?
Ne znam sta se odmah Medzlis javlja..nigdje ne pise da je ovo nedjelo religijski motivirano..mogao je uraditi bilo ko
Misliš 1% nemuslimana?
@TrebinjeSrpska Sve dok se vandali vode kao nepoznati pocinioci ruzno je pokazivati prstom na bilo koga...prvo ih pronaci ,uhapsiti, pa kazniti..a ne ovako
PRIKAŽI ODGOVORE (6)