Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razim Halkić Ramiz Salkić WTF?!?!?!
Bosno raspani se !
@kepecTornjak Evo nam i tipičnog klix Bošnje na baterije. Kad bi kojim slučajem bio onemogućen da vulgariše i baca kletve, izgubio bi svaku mogućnost za raspravu.
Ko kaže da Hrvata nema i u džematskim odborima? Ha ha ha ha! Hrvati-najzastupljeniji narid u historiji zastupljenosti naroda!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
IZ kso i obicno laze,petlja izmislja
To sto se nasa na glasackom listicu ga automatski cini clanom medzlisa? Koliko me sjecanje sluzi IZ je jadenica svih muslimana koji je dozivljavaju kao svoju ne zajednica samo Bosnjaka (u njoj ima veliki broj aAlbanaca, Crnogoraca itd). Covjek je Hrvat isl. vjeroispovijesti tj. Hrvat musliman i sto ne bio bio clanom IZ?
@I`ll be back ...taj argument je izlizan do bola.. zasto nema katolika i pravoslavaca koji se izjasnjavaju kao bosnjaci?.. ocito jedini imaju problema sa identitetom ili bi prodali vjeru za veceru radi fotelje... mislim ovaj lik je objedinio nemoguće... Hrvat, musliman i jos komunjara..svaka čast
KLIX UKINI KOMENTARE NA SVE TEME, OVDE JE PREVISE BUDALA.
Zar nemože Hrvat biti Musliman????
Jedino može biti Hrvat musliman. Nikako Hrvat Musliman.
Klixovci, lažete da ste dobili dva demanta, već samo jedan koji niste htjeli objaviti. Zbog toga, kad vas Medžlis uskoro tuži, pozovite svoj "izvor" kao svjedoka. Trebat će vam.
Braćo muslimani,krenimo u borbu protiv šejtana krscana i jevreja. Selite se na Zapad , sirite islam!!
a zar Hrvat ne može biti islamske vjeroispovjesti ?
@Anonjimus da si gledao tutorial za bošnjo "bošnjak, bosanski, musliman", ne bi se sad provaljivo