Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nek bude svjetski rat sta vi kontate da sve tudje osvajate rusite ubijate i da vam niko otpor ne pruzi al cim se pocne pruzati otpor to je svjetski rat haha pa nek bude ni prvi ni zadnji.
Neka su parlamentarci sebi povecali plate od akciza sto ukinuti akzice kad znaju gdje se moze potrositi. E moji ljudi
moli Boga da bude glupone jedan!!! Kina i rusija bi pregazili Europu!! mozda ne bi Ameriku! ali ovo ostalo bi poravnalI!! ko bi se u Europi borio?? roze trns pčkice sa platom od 2.5 do 3 milje eura? Oni sto ne znaju krampu uzeti,da im intrnett ugasis ne bi znali izaci na polje! grad se ne osvaja raketama sa 2000km, vec pješadijom!! pa Čečena je doslo 50K, gdje ruska vosjka,a gdje Kineska. NJihov ih sistem godinama priprema za ovo! tako moli Boga da ne počne!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
od početka se sve samo i vrtilo oko Krima. Rusija hoće strateški bitan Krim, i paraliziraće Ukrajinu dok ne dobije što želi. Preko Donabasa će blokirati državu po uzoru na Šumsku republiku.
Nema veze, naši parlamentarci su sebi podigli plate da mogu zalihe napraviti
Rat u kome bi Rusija potpuno bila zbrisana sa mape, a 90% stanovništva Rusa bilo pobijeno. Klempavi Medvedić misli ozbiljno???
koji kompleksasi ako se budete mjesali u na silu oteti krim, znaci da zadirete u Rusiju jaooo majkoooooo..ma polako vracaju se kamenom dobu tako je isto bilo.
ovo je ruski fikus, čuvar predsjedničke fotelje
Ne podcjenjuje vas Zapad, nego ste se vi mnogo precijenili i poceli kurchit.. Tri dana su se pretvorila u 4 mjeseca, a kako vrijeme odmice, orci sve vise gube tehnike i ljudstva, tako da je pitanje dana kada ce se odnos snaga okrenuti u korist Ukrajine, a onda ce biti traktorijada..
Krim je Ukrajinski,kao i Donbas...agresori okupatori u Rusiju.
Aj međede ne lupaj, jedva deverate sa ukraInom a ratovali bi protiv svijeta
Zapadna slugo, nauči već jednom za sva vremena da zločinački zapad nije cijeli svijet!!!
Đikane idu u p.materinu zajedno sa ruskom sirotinjom
Sada ipak postoji ukrajinski narod? Zar ne reče Putko da Ukrajina kao nacija ne postoji?
Vrijeme je više da vam se stuče nos,bagro odvratna.
Nisam ni za Rusiju ni za Ukrajinu, ko Hin Y€ bbe obadvije, ali je propaganda postala otvoreno navijačka. Ispada da su Bush, Obama, Clinton i sad ovaj Mrtvak, takva nevinašca, dobrotvori i humanitarci ? Koliko su oni u Svijetu, patnje napravili, posebno muslimanima ? Šta je sa Gvantanama, Palestine, Sirije, Libije, Egipta, Iraka ...?? Brzo se zaboravlja? Kilava drolja Evropa mora dati guzova Zapadnom kabadahiji !?
laprdaj laprdaj
Pa jbt svak je kroz historiju vladao neki period određenom teritorijom ili osvojio neki komad zemlje, šta misliš da svi počnu otimati i pozivati se na slične gluposti?
Ja, i? Svi ga se isto boje. I vi i ostali. Dakle ne njajke.
bio bi svjetski rat ali svijet protiv rusije, uzimajuci u obzir da se rusija evo 2 mjeseca muci oko 1/10 ukrainske teritorije, ne bi rekao da bi se rusija upustila u to, a upotreba nuklearnog oruzja znacila bi da bi rusija nestala sa planete...