Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavlja se balkan rapsodija 2349 epizoda, jada i čemera koji je ostao u ovoj Državi, kakvi nas ljudi vode bolje i ne zaslužujemo !
sredit će to Dodik,kako to nije problem osmorke Konakovic ne mora dolaziti u Srebrenicu,eto njega u Krajini i Zenici pravi matematičke koalicije,
Makar si seb obraz sačuvo gospodine što izlažeš činjenice, za razliku od drugih DO DI CK OVA (ovo da me ne banuju klixovi admini)
Je li i za stanje u Srebrenici kriva Osmorka? Nevjerovatno koliko licemjerni SDA glasaci svaljuju sve na Osmorku, dok jos uvijek nisu ni uspostavili vlast. Hajde da im sudimo nakon 4 godine.
Ne moras cekati 4 godine. Vec su pokazali da su spremni sve dati samo da se dodvore hrvatima i srbima.Za 4 godine ce iz teorije preci u djela.
Sve bi ja ovo nasamarao onako iz cista mira.