{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Međunarodni sajam medicine Remedium od 23. aprila u Tuzli

S
15.4.2014. u 14:53
0
Međunarodni sajam medicine Remedium od 23. aprila u Tuzli
0
U Tuzli će se od 23. do 25. aprila održati Međunarodni sajam medicine Remedium, pod pokroviteljstvom Ljekarske komore Tuzlanskog kantona, Univerzitetskog kliničkog Centra Tuzla i općine Tuzla, u organizaciji Freestyle d.o.o.


Cilj ove organizacije je prije svega razmjena iskustava i kvalitetne stručne edukacije, kao i prezentacije zdravstvenih kapaciteta i mogućnosti približavanja široj javnosti.

Imajući u vidu da je ovo prvi i jedini projekat ovakve vrste u Bosni i Hercegovini, očekujemo veliki odaziv posjetitelja kao i uglednih gostiju raznih profesionalnih profila, profesora, doktora i uposlenika zdravstvenih i ostalih institucija iz cijele regije.

Ovaj događaj će biti prilika za predstavljanje dostignuća i inovacija iz oblasti medicine, novih proizvoda, tehnika, metoda i usluga, farmaceutskih i drugih proizvoda, opreme i sredstava, informacione tehnike, stručne literature i publikacija.

Sajam farmaceutskih proizvoda i ostalih medicinskih dostignuća je novi način predstavljanja i prezentacije kako na prostoru Bosne i Hercegovine tako i čitave regije i parira trenutno najvećim evropskim sajmovima medicine.
Svečano otvaranje sajma je 23. aprila u 12 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: