Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh sto ne mogu na erende kora.
Mene samo zanima dali ovi sto protestvuju protiv hidroelektrana koriste struju upravo iz tih hidroelektrana. Treba odma iskljuciti struju, oni nece sami sebi iskljuciti struju a protestvuju. Jos samo je ostalo da blokiraju i zaustave saobracaj na vodi.
Ograničen si ko balkon.
Onima koji ne placaju struju
Naroda sve manje iseljenje traje punom parom i ja neznam stvarno ko ce im kupovati tu struju jedino izvoziti.
Malo nize niz rijeku pojavio se transparent sa tekstom" "Dodiku!"
Svi ovi ovdje koriste kompjuter, internet, telefon, frižider, bojler, tv i sve ostale elektronske uređaje bez imalo razmišljanja o uštedi električne energije. Također ovi svi psuju svima majku kad dođe zima, jer im je zrak zagađen. Neće hidroelektrane, neće termoelektrane, a hoće svi i mobitel i internet i tv i sve ostalo što radi na električnu energiju. Pa kako ljudi? Imate li neki konkretan prijedlog?
LIJEPO PRECI NA SOLARNU ENERGIJU
Nuklearna elektrana. Sve ostalo mogu maknuti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najbolji je komentar naveden i gornjem tekstu BIH među 10 najbogatijih vodom u Evropi. Jenom sam napisao: Da vodu oakujemo ručno svi u BIH bi bili bogati.
Vrbas ste odbranili,ali necete odbraniti nijednu drugu rijeku od Dodikovih vampira, posebno ne u Istocnoj Bosni
Vrbas ste odbranili,ali necete odbraniti nijednu drugu rijeku od Dodikovih vampira, posebno ne u Istocnoj Bosni
Ovo mi je malo po gkupo pitanje cuj kome gradite centrale pa vec i ptice na grani znaju ko je glavni tajkun za ovo u regionu i kako se peru pare od ovog
Kome posluku porati, komeee?
Pa što ovi ne osnuju stranku ?? Da imam obraza nekom dati glas !