Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A neki su kao za građansku BiH!? Da ali po mjeri afganistanskih talibana.
Čuj Bošnjaci bi rotirajuceg gradonačelnika.... Vidimo da je to dobro donjelo BiH . Bit ce jedan gradonacelnik kao i u svim gradovima i ne pravite vise Mostar grad slučajem
Ha, na cupriji, Ha, na mostu.Cijene stuje idu 17% UP za domacinstvo, 23% za poslovne.Sigurnost rudnika i rudara, ulaganje 0.EP BiH prefidno odigra igru, sad ce prebaciti lopticu na nas, ko fol da se namire rudari ccccc a cistacica EPBiH 2200 KM, to nista.Mislim svaka njoj cast!, ali ne ide to tako.'Srecko-Poljine 2021' Sretno nam svima.
Nisu sposobni da se ujedine, pa poslije predlažu neke izbezumljene metode tipa rotirajuće itd. Prihvatite poraz i pokrijte se ušima! -Ne budite kao crnogorski Abazović!
Pa normalno da ce eu podrzati sve sto uzp ovi obožavatelji kazu inace ce ovi otkrit njihovo saucesnistvo u cinjenju zlocina
Ponistiti izbore,uvesti elektronsko glasanje i da direktno gradani biraju. 50 posto plus jedan glas. To bi bilo najpravednije, a ne ovako da ovi preletaci mogu odlucivati
Ne kužim zakaj je problem da Hrvat bude gradonačelnik Mostara za Bošnjake??? Bolje će im biti al fakat.
Popuši ga SDA dođe kraj nepotizmu uljebljavanju lažova sa falš diplomama koje ćestite ljude otjera od SDA nastavite i nestat će te.
Nasa Stranka je na ove izbore izasla kao probosanska opcija u koaliciji sa SDP-om i drugima kao BH BLOK, E sad zamislite kad njihov izabrani predstavnik Boska Cavar kaze da u Mostaru nema nista probosansko. iI upravo ce njihov predstavnik biti tas na vagi, koji ce bosnjackim glasovaima, da li direktno, ili kao suzdrzan doprinjeti da Srbokatolici imaju ponovo gradonacelnika. Pa Pedja jarane, jel ti mislis da smo svi toliko glupi. Vidices da nismo Pedja na sljedecim izborima.
Iako antibosanske stranke nisu imale dovoljno ruku,uz pomoc MZ i bosanskih izdajnika ce uspjeti ovladati gradom
Štaje ovim se zavrtilo u glavi od rotiranja? Htjeli bi na silu da dodju do Gradonacelnika.. E nemoze gospodo ko je pobjedio na izborima taj ce biti Gradonacelnik..
Moze neko objasniti šta se desava?
hahah ipak ambalaza rotira
Naravno da su podrzali HDZ. Neće valjda podrzati SDA?! GLUPI BOŠNJO, MALO TE JE TOLJAGA TUKLA. MALJ SAMO!!!
Mario Kordić novi gradonačelnik Hrvatskog Mostara 👏👏👏👏👏
Šok i nejebica...