Komentari (755)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj, rekao Josip Merdzo! Merdzo osudjen za zloupotrebu polozaja i pribavljanje novcane koristi u vrijednosti 700.000 KM i dana zatvora vidio nije. Pomilovala ga Borjana Kristo kad je bila predsjednica FBiH. Najgori medju nama, odlucuju o sudbinama svih nas i usudjuju se voditi drzavu.
dok su akcize prosle ko med i mlijeko...jebbem li vam nanulicu
Kad će kmečavci hrvatski priznati konstitutivnost Srba u zapadnohercegovačkim vukojeebinama? Kad će priznati bosanski jezik i prestati ga nazivati "bošnjačkim"? Kad će prestati slaviti ratne zločince? Kad će ukinuti HDZ koji je temelj UZP-a osuđenog u Hagu? Kad će poskidati paradržavna obilježja i križeve iz institucija sekularne i nezavisne BiH? Mamicu im pokvarenu, seljačku.
Braćo Bošnjaci, mi uporno o Hrvatima iz dana u dan. Okrenimo se sebi. Nije uredu da im mi ,,nešto,, dajemo ili ,,nekog,, biramo. Jednak su narod kao i mi, i Srbi i ostali. Naši kratkovidni političari ne shvaćaju da ovim odbijanjem svih prijedloga iz EU sebi zabijaju autogol i preuzimaju krivicu za sve zastoje u napretku BiH. Nikad u nas Bošnjaka mudrog političara.
Uzp jaranice provokatorice, uzp
Fašistička diktatura ustaske manjine nad bošnjačkom vecinom, nece da moze
https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Stećak
Treba imati na umu da ovaj lik Lars Gunar Wigemark dolazi iz Svedske, zemlje gdje se vodi antiislamska politika i antiislamska propaganda. Taj Wigemartk je jedan obican isprdak tog sistema. Treba ga samo ignorirat i jos ga budit svako jutro ezanom sa dzamija.
EU je jasno pokazala da ima jedne vlastite standarde a druge za bosnu i hercegovinu. To ne može biti okvir u kome bi BiH željela i trebala biti članica EU. Nakon demonstriranog ne može se imati više nikakvih iluzija o EU kao nositelju ljudskih prava i sloboda. Zahvaliti se EU i odmah objaviti odustajanje od svakog daljeg postupka na putu za navodno članstvo BiH u EU i početi se baviti izgradnjom zemlje oslanjajući se na vlastite interese i saradnju sa ostatkom svijeta.
@DrVejsilHetjimitj bošnjaci nisu stjerani u "23% palestine" , ali kao što vidiš stoga su fašisti sa čovketom na čelu vrlo angažovani na toj ideji
Petljaš ti Merdžo, kao i tvoj šef. Nahblaže rečeno lažete! MZ je rekla da se neće miješati u unutarnji dogovor! Sada se i HDZ i SNSD mole Bogu da se ta ista MZ upetlja u Izborni zakon.Ako MZ preferira u svojim državama jedan čovjek jedan glas, zašto bi u BiH važilo jedan tovar, a sedam glasova?
Bolji je i status quo nego jos neko nakaradnije rjesenje! Kao sto je rekao biskup Franjo Komarica, Medjunarodna zajednica vodi politiku kontroliranog kaosa u Bosni i Hercegovini.
ne idu u korist hdz-a, nego izjednačavaju prava hrvata. sve vam je ovo komšić zakuhao, da bi njegova guzi sjedila u predsjednistvu. ako su svi na jednu stranu, bošnaci na drugu, onda je očito do bošnjaka
jogy27 - Komšić je zakuhao samo što nije iz HDZ-a. Sada, kada bi da poludio i pređe u HDZ BiH, bio najbolji Hrvat sa zlatnim sertifikatom! Komšić je zakuhao protiv svih fašista u BiH, naravno uz podršku par stotina hiljada antifašista! Jel ti jasno - j27?
Bošnjaci danas zvuče kao srbi 90ih... „ceo svet je protiv nas!“ nema tu objektivnosti, nego samo jal i tvrdoglavost
A da nam prenesete i šta kaže druga strana, osim što nam prenosite doslovce propagandu ustaške TV?
...inace zadnjih mjeseci konstantno mozes procitati kako poturcena krmad zovu "nekog"(valjda istu tu Medjunarodnu) da ocrni, protjera i sta vec ne Covica(i usput Srbe iz Republike Srpske koji nemaju NISTA sa izbornim sranjima u Federaciji) Gle,..'jope" hladan tus iz "medjunarodne",..a svi vole merhametlije na Svijetu:):):) Zapravo Istina je jedna konstanta: Poturcene SVINJE traze od drugih nesto na sta sami NIKADA ne bi pristali,..ali KONSTANTNO I ZA SVE
inace da bi izbjegli RAT u BiH, prije samog rata, Srbi su pristali na Kutiljerov plan OD nesto ISPOD 30% BiH(Republika Srpska). Tu ljudsku, humanu i casnu odluku SAMO DA RATA NE BUDE,..niko nece da spominje i ne zeli da se sjeti Alija se bukvalno po.sro na sopstveni potpis i odbio,..a za uzvrat je dobio 40,000 mrtvih poturica i Rep. Srpsku od 49% medjunarodno priznatu SA VECIM INGERENCIJAMA E tako ce vam biti isa hrvatima Na kraju cete sebe dovesti U GORU POZICIJU
kako vam ide: Imate odlicne predispozicije da postanete evropska Gaza zrno pametniji to vide
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok svi ne budemo prvo gradjani pa sve ostalo nema naprijed , dok nas god dijele na torove nikome nece biti dobro sto narod svojim odlaskom jasno stavlja na znanje ovim ublehasima . Deytonom nam nametnuli ludacku kosulju i kao sad se dogovarajte ... jah
gradjani ste bili u SFRJ pusite qurcine sada :):):) sjetila se gofna 'gradjanstva',...eee, qurko dokoljenko druze,...nema tog filma vise na BALKANU
@CrniPantelia72 Jugoslavija nije bila građanska država. Nema toga filma na Balkanu? Ne bi bio tako siguran, pogotovo na mjestu poput Balkana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta radi malo mesa i flasa vina
kod vas je tako,..pa mislite da je svima