Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 milijarde €! stravično
zaista porazavajuca brojka, nadam se da ce konferencija uroditi plodom
medjunarodna zajednica nam je duzna
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bih moze prevazici ovu katastrofu samo zahvaljujuci medjunarodnoj pomoci. Sreca pa imamo i ministra vanjskih poslova koji zna sta radi i zna ostvariti kontakt sa ljudima koji su nam sad krucijalni.
...baš krucijalni? ...kul termin, ono zvučiš pametno i načitano...
Moze pricati ko sta hoce ali se najvise angazovao od svih politicara da se skupe donacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sezona požara počinje! Da li se kupio makar jedan air tracktor, kanader, vatrogasni kamion, naprtnjača?! NIJE! Opet će da gori Hercegovina, i opet će biti kuku-pomagaj, opet će nam biti "međunarodna zajednica dužna da pomogne", itd... Samo vi niste krivi, bijednici bez morala !
Sve je ovo zahvaljujući EU, da je ovo bilo do ministra vanjskih poslova vec bi u samom startu propalo. Uzivam citati komentare ovih supkolizaca iz SDP-a, kako pišu hvalospjeve.
Valjda ce biti veliki odziv a sudeci po dosadasnjim izjavama dosta zemalja je reklo da ce dati svoju pomoc.
...čim vide zlayinu fizionomiju, namah driješe kesu...
Ma Lagumdzija je u svakom slucaju pismeniji i nacitaniji od onog proslog ministra Svena Alkalaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koga ce sakupit da dodje na konferenciju ,docice oni sto i njima tereba pompc..! zamazi oci nekom mizernom cifrom da se to sto prije zaboravi,nije njima bih prioritet.
ma dace narodu po 20KM i cao!
moze li i meni 4 ljetne gume,vozim na zimskim...........
...4 milijarde maraka nisu isto kao 4 milijarde $...
Zabraniti bilo kakvo politicko djelovanje na prostoru EU a u ime BiH politicarima sa crne liste. Gradani da se aktiviraju i na sve nacine smijene ovaj mafijaski sistem vladavine zajedno sa svim koji su do sada bili u njega umijesani. Politika nije za ljude labilnog I bolesnog karaktera a gradani BiH treba da shvate da vec 25 godina zive u kapitalizmu I da podmicivanjem za sve I svasta u konacnici sami sebi jamu kopaju. U socijalizmu si donekle I bio prinuden zbod diktature drzavnog aparata, gdje se pokusavala odrzavati uravnilovka plata I ekonomija pod potpunom kontrolom politicke elite. U kapitalizmu, barem ovom nasem, gradani potkupljuju drzavni aparat koji bi zapravo trebao da bude garant njihove pravno/gradanske sigurnosti. Bolje receno, sipaju vodu umjesto goriva u auto koje bi trebalo da ih vuce prema boljoj buducnosti. Taj mentalitet korupcije, nepotizma, lopovluka, krade je nazalost postao opceprihvacen. Ukoliko nisi taj I takav nemas perspective (dok svi zajedno tonemo)
Ovo je konferencija za Federaciju. Nama pomoć ne treba od zapada, nama će pomoći naša braća Vučić i Putim i velike i moćne države Rusija i Srbija. C C C C
CCCP
Jos jedan od dokaz da je ovo omoguceno radom medjunarodne zajednice, a ne kao sto neki hoce da prikazu da je Lagumdzija zasluzan za ovo.
Nakon ove konferencije uslijedit ce najveca kradja u Evropi u to budite sigurni!!
pljacka stoljeca 2 dio.