Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo dok one iz Zenice testiraju... Il ih nece radi statistike ni testirat
@the_ab ili nemaju dovoljno para pa da nabave ta testiranja.
Sranje
Ova bolnica izgleda kao 3D render. Eto, desi i to da 3D render ne ostane samo predizborna priča.
Sarajevski doktori su sigurni oni nemaju kontakt sa gradjanima sad su prestali i telefonski da komuniciraju jer ovaj,,bezhobrazni,,narod snima razgovore
Ljudi shvatite - svi cemo se zarazit - bjezanja nema ...
Koja svrh je zabrane kretanja i okupljanja naroda ako ce doktori siriti virus?
Virus nam je došao "iza leđa". Ko god nije, neka odmah pogleda video doktora profesora nermina Salkića iz Tuzle koji nas je sve na početku upozorio jednim videom šta nas čeka. Ako ne spriječimo slobodno širenje virusa ...Od 5. Marta: 1X3 kroz 5 dana X 3...tako da smo 30 Marta trebali biti na 243, a 4 Aprila 729. Eh pazi sad: 9 Aprila 2.178, pet dana kasnije 6561 X 3 ...dakle 19 Aprila 19683. Dakle, ako 4 Apr. budemo na 729 ...
@Cova Čemu minusi. I meni je krivo što ne ide na dobro...ali šta da radim ?
Ovim tempom u BL do kraja sljedeceg mjeseca preko 1000 zarazenih
E to ne valja nikako! Moraju se doktori i medicinsko osoblje vise zastiti.
Zatvorite granice prema po amanetu genocidnoj tvorevini a prema sadasnjem diktaturi...Bosnjaci jos jedino imaju ekonomske poluge i neka ih dobro koriste za vaspitavanje fasista.
@gooUser1584174813 u ovakvim trenutcima nam samo ti trebas i tvoja mrznja. Idi pa se lijeci brate
Sta radi Seranic i pvi njegovi doktori. Pocnite se ponasati profesionalno. Zabraniti radnoj snazi iz RS ulazak na podrucje federacije dok ne stave bolest pod kontrolu.
@Strelax7 a ti svoje glupave ideji o podjeli drzave na dva dijela zaguraj u guzicu odakle si ih i izvukao
Gotovo je,italijanski scenarij.Neka nam je Bog na pomoći, da bude sto manje mrtvih