Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ste ocekivali, da ce doktori nauka koji su spalili putne isprave ici za Njemacku ?
@MatkoTDI ne bi, samo tvoju mamu...
@MatkoTDI vi ste vratili koljace iz 2.svj rata i cak dajete imena ulica po njima, i to dokazane,nemoj mi samo reci da je rijec terorista gora od stvarnih masovnih kolja i ubica?!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Vijest bi bila da su među teroristima pronašli pet migranata .
treba se pazit na javnim manifestacijama
Šuplja
jedinstvena prilika da Amerika stavi bh političare na crnu listu, a Srbija se ionak oraspada
Lider Al Nusra fronta Abu Muhamed el Džulani teško je ranjen u glavu ( u eksploziji, pokrajina Idlib u Siriji ) , saopćio je turski medicinski izvor.
Izgleda da narod polako dolazi pameti, komentari na Klixu su sve realniji...
OPREMIT IH I ZA SRBIJU POSLAT TOOOOOO😀😀
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Mi Bošnjaci zaslužujemo sve što nas je zadesilo jer nemamo skoro nikakve mehanizme odbrane od bilo koga i bilo čega. SDA nas štiti sa dzamijama i praznim patrootizmom, a obični Bošnjo misli da je za odbranu najvažnije imati vikendicu.
👍👍👍 Pitam se samo imal' se Bošnjo namjeru uhavizat.
Curac je moj otkirven, haj ne seRrite
Otkriveno 5 terorista, samo, hajde otkrijte 5 od njih a da nisu teroristi. Sve su to pripadnici ISILa
NEKA NAMA NASE BRACE MUSLIMANA
Sta je tu cudno,pa 18,7 su svi teroristi,koji k...
da BIH vijesti nisu pod komandom ankare ili riada pokazivali bi malo sta se np u njemackoj dešava !! Pa da vidite sta bakirovi tz turisti rade tamo a i vidi se i ovdje vise djevojaka su mi kazali da ih turci i arapi dopisuju na instagramu!! A porodica koja mi je u njemackoj kazu da arapi i turci misle da su bosanke zene njima k—-e prije ili pored prave zene
Mora se zaustaviti dalji ulaz migranata u BiH. Kako iz Hrvatske vraćaju u Bosnu sve migrante koje uhvate u njihovoj državi? Kao da su Bosanci. Tako ih i mi trebamo vratiti u susjednu državu iz koje su prešli u BiH.
e golemo..bas sam se iznenadio hehe