Komentari (858)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U obraćanju prisutnima na stadionu FK Rudar je kazao da voli svoj narod i da nema toga što ne bi uradio za narod i zemlju." Idi Bakeeeeee da te ne gledamo više.
'Ebi ga Tuka, mislim da tebi jeste mjesto na terenu, ali ne za hastalom već tartan stazi! Osim naravno, ako ne podržavaš ovu "krezubu glasačku mašinu", kako neko nekad reče, i gđu Sebiju u garderobi, nakitu, cipelama i tašnama vrijednosti preko 10000 KM! Dok je ovaca bit će i makaza...
glupi narode, za iftar bi glas prodali,
slika 5, zvizda zamisljen ko dijete na tuti :)
Pa niste otisli na Uskrs,Vaskrs,Hanuku i sl da stvarate zajednistvo neko asda posebno najavljeno u naslovu.To bar ja ocekujem i mislim pod zajednistvom.A ovo je cisto qurcenje medju narodom.
ovdje nema ni 2 i po Bosnjaka...ciganija i sitne duse koje se prodaju za lanc paket od 3 marke...
ne riSe.
eto 5000 glasova + porodice!! E TAKO SE TO RADI!!! il kad ode u banovice a kuko sabere 25 hiljada papaka koji ce glasat. POTURČI NAS BAKIRE!!!
Bravo Tapas
Žalim Bošnjake Žalim sebe Ako se uskoro ne desi preokret i neko ne zauzme za nas, neće nas biti. Ljudima se serviraju vijesti kao što je ova, pričama kao što je ova zamazuju oči, pitanje je GDJE I KAKVA JE NAŠA BUDUĆNOST?!
""Prošli smo kroz period kada smo mnoge stvari morali kriti, a sada u zajedništvu u našoj zemlji možemo iftariti.""" KOJA LAŽ , Uvijek se moglo postiti i iftariti, nisu smjeli partijski poslušnici i ulizice , interesdžije i najveći broj ovih današnjih vlasti. Glupa ti je priča i ne zavađaj bez razloga načelniče Kaknja. U nedostatku vokabulara i prevelikog ulizivanja, ne moraš baš na iftarima truniti o prošlom vremenu, jer ni to ti nije baš dobro poznato.
Ja sebi mrmljam u bradu dok pricam, nemam uopste upecatljiv javni nastup,dikciju.Pravi primjer kako se politicar i dobar govornik ne treba ponasati!!!NE GLASAJTE ZA MENE!
Ja sebi mrmljam u bradu dok pricam, nemam uopste upecatljiv javni nastup,dikciju.Pravi primjer kako se politicar i dobar govornik ne treba ponasati!!!NE GLASAJTE ZA MENE!
Ja krkanluka majko mila🤢
Kako Bakir vjeru zloupotrebljava u predizborne svrhe.Doveo ovcice da masu turskom zastavom,kako jadno!