Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala boga manje balija tribalo je ih vise izginiti da idu u paka di su in svi njihovi
NA ŽALOST NIJE PRVA A SUDEĆI PO TOME KOLIKO SE ULAŽE NA POBOLJŠANJU USLOVA RADA OVIH JADNIH ŽIVIH BIĆA NIJE NI POSLJEDNJA. ŽALOST, SADA SE KO BAJAGI SVI NERVIRAMO, SVI ISKRENO ŽALIMO, NAROČITO SE PO MEDIJIMA OGLAŠAVAJU ONI KOJI SU I KRIVI ZA OVO. TOBOŽE ŽALE A ČIM SE KAMERA UGASI ONI PO STAROM. E MOJ JADNI UBOGI NARODE ŠTA NAM DONESE HAHAHAHA DEMOKRATIJA HAHAHAHA. NIJE NAM VALJAO NAŠ DRAGI TITO!
I dok se, kad god se u Srbiji desi neka tragedija, na Klixu pojave pojedine dileje koji prebrojavaju koliko je Srba manje, slave itd, komentari na srbijanskom Blicu su uglavnom saucesca i apeli za pomoc, sto u ljudstvu ako treba, sto u novcu. Bez obzira ko je kriv za ono sto se desilo u ratu. braco Bosnjaci koji pisete ogavne komentate, cast je danas biti covjek i saosjecati jer smo ljudi, a ne zivotinje. Porodicama stradalih zelim svu mogucu snagu ovog svijeta da ovo prebrode, i nadam se da ce stici i pomoc kakva god da treba i iz Srbije, Hrvatske i cijelog svijeta. Dusa me boli dok gledam slike.
Pa opet ce vam hrvatska pomoc a vi i dalje paujte i vrijedajte a sta ste drugo naucili nista
Ako ce, i neka ce. I iz Srbije nadam se. Ako neko moze na ovakvu situaciju da stavi nacionalnost ispred ljudskosti, 20 godina nakon rata, ispred ljudi koji sa tim nemaju nista, onda bolje da i ne postojimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
>> Mala Medina nije dočekala oca Fejzu Isakovića
Rasplakat ce te profitera bakira pa ce od muke veceras otic sa svojom profiterkom na veceru da tugu ublazi jelom i picem
Ne seri! Ne kupi lajkove spominjanjem Izetbegovica i ostalih politicara na ovakve vijesti!
SAUČEŠĆE PORODICAMA!
Da im dragi Allah podari lijepi Dzennet a porodicama sabur, da se vise nikad ne ponovi...
Upravo tako!!! A gdje su oni koji su prije nekih mjesec dana na ovom istom protalu "pljuvali rudare,i govorili koliko im je velika plata za ono sto oni rade". Imate li sada za nesto reci,je li velika cifra 1 200 za ovakav prizor koji gledamo cijeli dan,a kakvi su uslovi za rad,na zalost velika je vjerovatnoca da ce se ovi nemili dogadjaji i dalje ponavljati u buducnosti.Da li direktor RMU Zenica ima za to mjestu skolu,diplomu? Ck on ne zna koliko njih ima na radnom mjestu,zasto ga je strah bilo tolike cifre 34? Zaista trebaju svi odgovarati za svoja djela,i ovaj rudnik treba zatvoriti zauvijek,ili dok se nesto ne uradi po pitanju sigurnosti i zastiti radnika na njihovom radnom mjestu s boljom opremom i tehnologijom koja treba ovom najopasnijem rudniku u regijonu. Sabur porodicama nastradalih a i povrijedjenima brz oporavak