Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo kriminalci koji stojite iza Avaza i ostalih Radoncevih medija.. Pustite ljude da rade svoj posao...
Gospodjo Kreso prvo krenite od sebe, pokusajte biti malo postenija, krenite od toga na koji ste nacin vi postavljeni na funkciju koju obnasate. Kada vec pricate, zasto ne kazete kako ste vi napredovali ? Kako ste sa strancima dogovarali i montirali procese iskrenim patriotama ove zemlje i postenim ljudima ? Kako ste ostavljali njihove zene i djecu bez glave kuce i bez ikakvih primanja ? Volio bih da se malo osvrnete i na to ko vas cuva na trenutacnoj poziciji! Napisam sam "vas" kao sto vidite malim slovom iz razloga sto ne zasluzujete da vam se obraca sa stovanjem, kao sto vidite i "vam" takodje bez stovanja.
Шта притисци због бошњаљчких хероја?
Ako zelite postovanje onda ga i zaradite.Morate javnosti dati odgovor ko je pravosudna mafija ili odgovarati zbog uznemiravanja javnosti. Na vas se pozivaju oni koji vrse pritisak na pravosudje. Ako to ne objasnite onda ste vi iskljucivi krivac za sve sto se desava.
Niste nam rekli kako komentarisete skupljanje potpisa za oslobadjanje Radoncica. Jeli to pritisak na Sud ili je stvarno moguce da neko nekoga likvidira, ode u zatvor, skupi neki broj potpisa i bude oslobodjen. SBB je cuo gluposti.
Kada upadne SIPA u Dnevni Avaz onda je to napad na slobodno novinarstvo, a kada Avaz, SBB i SDA vrše konstantan pritisak na Sud i Tužilaštvo onda je to kao normalno. Dosta je više laži i licemjerstva Avaza i SBB-a i SDA.
tako je pustite ljude da rade svoj posao
Bravo, konačno da neko identificira problem na pravi način.... Konačno da neko problemu da ime i prezime ,i to unutar svoje struke, obično se sve svodi na "neki među nama".... su ovakvi ili onakvi... Kad bi ljudi od struke,, nije bitno koje, ovako otvoreno govorili o problemima, svima bi bilo puno bolje...
Država i narod sve siromašniji, manjina ne zna koliko ima. Očigledna pljačka. I ko je odgovarao? Kome je oduzeta nelegalno stečena imovina? Uzmite neku mladu osobu koja ne radi, a vozi novo bijesno auto....neka dokažu odakle im 100.000 KM za auto a ne rade, ili rade za 2.000KM?
Samo derite bandu
lijepo joj i ime i prezime hehe
Nije mi jasno.. Kako niko ne pokrene peticiju za još strožiju kaznu Radoncicu jer što radi on i avaz nije OK...
bravo meddžida
Bravo. Fahro i njegova stranka su sada pokazali pravo lice i koliko im je stalo do pravne drzave. Neke ostale stranke krseci zakone to vec dugo pokazuju. I na kraju, hapsen je i Budimir prije godinu-dvije pa nikom nista, avaz i Fahrini su to tada cak podrzavali.
pokazali pravo lice - mislim na one njihove silne napade na Tuzilastvo i Sud BiH kao i one sulude naslovnice Fahro nevin u pritvoru x. dan.
E mesdzida, da radite ne bi dolazilo do ovoga. Moj savjet je da se maknete, dok niko ne skonta.