Draganu Vikiću policijska značka
0
Medalje za hrabrost porodici Ljubuškića i Edini Hindić
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podigni zastavuuuuuuu od bosne viiiiikicu!
Iskrene cestite komadantu Vikicu...
\"On je istakao da će svako onaj ko primjenom terora pokuša ostvariti bilo kakav cilj ili nakanu na teritoriji FBiH i cijele države biti u tome energično spriječen i gonjen sve dok ne bude pronađen i procesuiran.\" -------------- KOME VI MAGLU PRODAJETE? PA STO NE UHAPSITE PREOSTALIH 20.000 CETlIKA KOJI SU KL.ALI, PALlLI, SlLOVALI, BILI LOGISTICARI, BILI U KRIZNUM STABU NELEGALNE SRPSKE BiH, itd, a koji uzivaju u slobodi?
komandante, čestitam. ako je itko zaslužio ovu počast, to si ti, to znamo mi koji smo s tobom proveli dane u belaju. sve čestitke, i ne daj se dušmanima! a ti Gaga, napu.ši se ku.r.ca jade jedan, mAAAjku ti jbm hercegovačku!
je alkoholicar i neznalica..
DRAGANE VIKICU PONESI ZASTAVU!!!!! ja sto volim ovog covjeka! simbol Sarajeva
Dok je Divjak u zatvoru Lagumdzija i Komsic dernece! Koje licemjerstvo!
Sto dolazis na ovaj portal? Idi na neki svoj cirilicni i dizi svog kriminalca Drazu u nebo...debi.lu smrdljivi...
VIKIC KRALJ! HVALA TI ZA SVE!
Imam i ja dragana vikića u gaćama i nabijem vas sa 24 posto na njega. Smeće poturičko.
PONOS BOSNE I HERCEGOVINE I CAST MI JE DA SAM SE BORIO UZ NJEGA...HVALA TI KOMANDANTE ZA SVE.........PODIGNI ZASTAVU OD BOSNE VIKICU
Čestitajući im Dan policije, uz želju da još bolje i efikasnije nastave svoj posao u obračunu s kriminalom, premijer Nikšić je naglasio da politička podrška borbi protiv svih vidova kriminala i korupcije nikada nije bila jača. VIDI SE!!!!
KAKO JE LIJEPO VIDJETI VIKIĆA LUKAČA I PREDRAGA KURTEŠA U VRHU FEDERALNE POLICIJE!!! SAMO NAPRIJED
Ponesi zastavu od Bosne Vikicu
Živjela Bosna i Hercegovina!
nagrada za hrabrost bi trebala ici samo komandantu vikicu. ko sto onaj gore rece, nije ni meni jasno da se nagrada za hrabrost daje ljudima koji su se samo igrom slucaja zatekli na mjestu eksplozije i jedan je na zalost i izgubio zivot. nije on svjesno usao u tu zgradu znajuci da rizikuje zivot.
Ovo je farsa za naivce .... Sigurnosna situacija u drzavi nikada nije bila gora a ovi djele nagrade sakom i kapom i medjusobno se hvale .... FMUP je obicna porodicna firma u kojoj rade npr majka, otac i cerka, suprug i supruga itd itd i svima njima je jako dobro na budzetu ....