Sarajevo-x.com saznaje
0
McDonald's stiže u Sarajevo!
Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smeće
Napokon, nema Alta Centra = nema Mc Donald´s-a. Centar nisu otvorili i ne moze se predvidjeti, kada se otvara
Hoće li Big Mack biti po halal standardu?
Joj ako je ovo istina eeeeee...............................:P:P:P:P:P:P
u evropu se nemoze sa mcdonaldsom.....muahahaha...
jaoooo.....blago vama.... amerikancima krivo sto ste mrsavi.... pa da vam se osvete..... mcdonalds....je totalno bezzeeee.....
Jooj ne serite ko god kaze sta ce nam. mc donalds nam treba i eto....
ne treba nam mc donalds, fuj !
periguzani, u BigMac-u ima krmetine, alahu draaaaaagi
zvonko (ako si zvonko, prije mi tuknes na nekog vehbiju) tebi bi pored tih periguza lijepo stajalo ime uvlaciguz. tebi ako je to lijepo dirati vlastiti izmet golim prstima ti diraj. savremena civilizacija je za tu svrhu izmislila tariguz papir. za potpunu higijenu su opet ljudi izmislili bide ali za tebe je to tesko stivo, drzi se ti kurana nes se zahebat hehe. pitam se, kad ides u cenifu jel imas vlastitu flasu ili ti rahat koristis onu \"za zajednicku upotrebu\" pozutjelu \"od ko zna cega\"... :)
Boze.ovog primitivnog svijeta u Bosni.,pa ko ne voli McDonalds neka ne ide u njega jesti,svakom je dopusteno na volju sta ce jesti i gdje.Umjesto da su sretni da barem malo licimo na Europu,oni opet pljuju po svemu.Jadna majko,nema tu popravka nikada
\"U Evropi u svim zemljama, osim u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Armeniji i Vatikanu, postoje McDonald\'sovi restorani\".... vatikan je smijesno porediti s ovim zaostalim drzavama, jer se nalazi u srcu italije s povrsinom od samo 0,44 km² i broji oko 900 stanovnika. a u italiji ima na stotine McDonaldsa.
ja sam jeo puno onu slovensku pastetu argetu, poslije sam gledo jednu njemacku reportazu u kojoj su otkrili da ima najmanje 10% svinjskog mesa u njoj, tako da je sad vise ne jedem.
ja bi jedan s puno ovcijeg loja. mmmljac
Ma kakav crni Mc Donalds pa i Ameri znaju da je to najvece sranje od hrane i jedu ga samo iz razloga sto dobijes burger u roku od 30 sec i nemoraju cekati a vecina ih je u velikoj zurbi. Koliko sam ja upoznat u Sarajevu niko nigdje nezuri tako da nevidim razlog zasto bi kupovali i jeli to \"zamznuto pa onda podgrijano sranje\"