Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba!! Zasluzio je to dobri Miso!!
Naravno da je zasluzio, ali bilo bi lijepo mu napraviti neku vrstu spomenika, tipa: on sjedi na svojoj stolici, ispred njega vaga i sav njegov alat (i to sve staviti ispred Mc Donaldsa gdje je on i radio) a ne samo spomen plocu
Jako lijepo od njih. Ovo je pravi model, svako daje svoj doprinos zajednici i tako napredujemo. Zamislite peglanja i krađe da je ovo išlo preko birokrata... Bravo za gestu i bravo za model debirokratizacije države i društva.
Kolilo komentara za Cika Misu,da ste se udostojili pa i dosli na posljednji ispracaj,puno bih ljepse izgledalo... Pas koji laje,ne ujeda!
A da nisu uradili ovo kritikovali biste zasto to da niti jedna strana kompanija nije uradila, vec samo znaju slabo placati, izvlaciti pare blabla....
Spomen ploču, kao sjećanje na čestitog i vrijednog građanina Sarajeva, trebali bi postaviti i sarajlije na Marijin-dvoru na mjestu gdje je radio 40 godina, sada Sity Centar.
Na "broj za donacije" preko mobilnog operatera, građani Sarajeva mogu donirati 1 KM, za postavljanje spomen ploče, za Mišu.
On je živio i radio u Sarajevu 60 godina, postao zaslužan građanin, koji je to dokazao. Ne može se zaboraviti čovjek, po kome je grad bio prepoznatljiv.
E neka su se ovi levati našli da mu prave spomenik... Pa starija je ova spužvica na stolici od McDonaldsa u Sarajevu ba..
Sramota da se smrt jednog divnog čovjeka koristi u marketing McD's-a
vjerovatno vjeruju u dobrodušnost McD's-a.... :)
pa dobro, koliko su svijeta do sad potrovali i trebaju da se pocnu iskupljivati pa makar to bilo i na ovaj nacin ... cika miso neka ti je lahka crna zemlja :/
Nisam znao da je Mc Donalds zaduzen za spomen obiljezja Sarajeva?!
;)