Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nemaš ti, ti imaš maticu, kojoj to nije problem, ..bem li ti m.am.icu!!!!
Matusko moj te ćuško
taj govori Bosnjaka nema ni 5% juzno od Jablanice puna hercegovina bosnjaka konjic grad na neretvi 100% bosnjaci jablanica 100% mostar 40% capljina 20% stolac 40% vama je krivo sto mi volimo bosnu
Neum je njegov i naš. Ako nećemo graditi luku, nećemo. Pravite vi sebi luku u Kalesiji ako hoćete.
Reče jednom Alija za napade oko Neuma nije ovo naš rat. Da nije bilo Hrvata koji su odbranili ovaj dio BIH ovo bi bila sad RS. E kad je bilo najteže Sarajevo nam je okrenulo pomogla nam je Hrvatska dobro se dobrim vraća.
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina, Mila kuda si nam ravna, Mila kuda si planina! Teci Savo, Dravo teci, Nit\'ti Dunav silu gubi! Sinje more, svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi! Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije! KAKO IDE TEKST BiH HIMNE,HI,HI,HI,...a to je ona tkz.država sa VARTA zastavom i bez teksta himne samo solaža hi,hi,hi
Kako ste vi smiješan narod. Vi u Neumu nemate se šta pitati, to sve pripada Hrvatskom narodu. Vas nitko neće ništa pitati jer se to vas ne tiče. I jeste li svjesni da Hrvatska iduće godine ulazi u EU i tek tada vas 100% nitko nece nista pitati. Tko je koga naselio u BiH neznam baš al znam tko je koga poturčio. Prija dolaska Turaka postoji povelja jednog narodnog vladara koja započima \"U ime oca i sina i duha svetoga\" što više reći o povijesti se sve zna. Kad vam netko vikene Turci uvrijedite se a kad god imate priliku ližete šupak Turcima i ističete povezanost s njima. Eto kakav ste narod. Mi Hrvati HB dajemu punu podršku za gradnju mosta!!!!!!
Da, odlucivat ce drzava BiH a ne Matusko a to znaci da ce biti kako Matusko kaze. RS je takodje BiH i oni smatraju da je gradnja mosta u redu. BH Hrvati takodje nemaju nista protiv mosta. Dakle demokratski vecina je za i to je to. Hrvate se nista ne pita a pogotovo ne Srbe kada se nesta gradi u Sarajevu jer da se pita Sarajevo bi licilo na europski grad a ne na kasabu.
@jax Nece niko glumiti Milosevica. Prije da ce neko odglumiti Tudjmana. Pa ce taj most da zavrsi kao Stari. \"Ja pogodjen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skociti dole.\" Jos malo dolazi na stol presuda Prlicu i ostalima, pa cemo da vidimo crno na bijelo dokaze o agresiji RH na RBiH.
Upravo zbog ovakvih komentara Hrvati žele napraviti most. Kad jedni spominju Turke, drugi tenkove, treći ovo i ono ko bi pri zdravoj pameti išao graditi koridor. Pa da se jedan od ovih bistrih umova odluči igrati Miloševića za par godina. Jedini način da se spoji Hrvatska taj da se izbjegne bih i gotova priča. Most će se graditi, to je valjda svima jasno i nakon toga svak svojim putem.
Matusko, ko tebe sta pita? Sada im ne treba dati nista, ni most, ni onaju autoput, NISTA. Jedna je stvar razgovarati i dogovarati se, a druga je stvar donositi SAMOSTALNO odluke i projekte na TUDJOJ zemlji, na TUDJEM moru. Treba ovdje jedno veliko NE, kao sto je Tito rekao Staljinu. Sta ce nama Neum, je li? Pa za sta njima sluzi Peljesac???? Sta to oni tamo imaju, u toj zakrzljaloj vukojebini????
Doci ce vrijeme kada cemo srusiti taj most,vratiti svoje historijske granice koje su urucene slugama Vatikana i vratiti milo za drago ,dug nasoj \"braci\" - slugama vatikana, koja nam se krvi napi kada nam je bilo najteze
Pogledajte komentare Bosnjaci i to od onih koji nesmetano dizase crkve za vrijeme nase vlasti,od onih koje je naselila Austrugarska i one koje smo prihvatili i smatratrali svojom bracom.Pogledajet sta nam rade od drzave i kakvo zlo,pored onog sto su nam nanjeli,ponovo nam spremaju.pogledajte te isfrustrirane fasiste,zakrvavljenih ociju.... PAMTI PA VRATI!!
ma-tuško
ovo je dokaz koliko je hrvatima stalo do BiH i njenog jedinog izlaza na more!!! g-o-v-n-a a jos veca su nasi politicari -MISEVI koji se ne vide iz gaca
vidi mu face,ona profinjena,europska,ubila se za gange...
Jednom Dodik reče da u Široki Brijeg doživljava kao grad u Hrvatskoj, u Širokom Brijegu ne vijore BiH zastave već Hrvatske, svi proizvodi su hrvatski, u opticaju je Hr KUNA, i zaključuje da Široki Brijeg Hrvtska nije samo na papiru a po svemu ostalom jest. Tako i Neum i sve ostale Hercegovačke općine. Neum je hrvatski grad i o pitanjima Neuma odlučivat će građani Neuma tj Hrvati a ne vi muslimani. Kako se vi ponašate u Sarajevu oko pitanja Sarajeva tako ćemo i mi se ponašati u vezi naših općina. Eto vidite sad svoje licemjerje i dvoličnost. Ovdje svi napadate načelnika Neuma a vi se ponašate isto ako ne i gore kad se radi o vama. Neum i izlaz na more su naši hrvatski. Mali i Veliki Škoj su privatno vlasništvo jednog Hrvata tako da vi nemate ništa. A o luci možete sanjat mi odlučujemo, dakle nema od toga ništa!!!!