Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plesi samnom ......
Našem drugu komentatoru, Mladom Werderu iz Bremena, ugodno plesanje, slatke djevojčice i puno sreće dalje :) Mladić je potencijal i život je pred njim.
covjece kod nas se sve zivo slavi....parade za mature, janjetina za 1.maj, .......za Bajram u diskoteku, u sred ljeta na koridu.......znate sta, sta je pretjerano, pretjerano je......onda se pitaju a sto niko ne radi...a kada?
Pored daljnjeg formalnog obrazovanja, obrazujte se i mentalno i emocionalno: http://bit.ly/1CA1L7T Dajte si sunce! Sretno!
uzivajte dok mozete djeco,ne dajte da vas isprepadaju :)
Sa parade na biro.....
Pametni ce odma na biro, a oni drugi za pet godina...
Svako od njih ko ce na fakultet sad ne treba o poslu da se brine nego da uci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)