Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yedite gowna, zivot ce vas satrat
imimal ijedan narod na svijetu de bil nij e omladine od bosanaca totalno razvedeno od pameti, u svjetu u njihovim godinama revolucionari, protestanti, porazbijaše pola pariza, atine, i u zg i bg znaju šta radit kad treba ovo ovdje sve ko da se rađa s kutijom cigara i fildžanom kafice mjesto mozga
EBOTE KO DA SU SVIJETKO OSVOJILI KOLIKO SE RADUJU PUSITE MI RACU MALENE
dok ti dobijes kcerku i poraste, taman ce do tada ovo okupljanje i biti u toplesu, pa me bas zanima da li ces i tada isto razmisljati i podrzavati...
...s r e t n o d j e c o i da Vam budućnost bude svijetlija nego li djetinstvo...
ima pichicha svakojakih :) ja podrzavam ovo okupljanje, al u toples-u
hahahahahahah...lud komentar..da ti ne studiras pravo..preporucujem ti upisi pravo bices najbolji student.
ja bi plakala da sam na njihovom mjestu...sad ih ceka pravi uzass
mlade delikvente indetifikovati putem ovih slika i na kucnu adresu poslati prijave zbog narusavanja javnog reda i mira i zaustavljanja gradskog prevoza!
Boze seljacine i glupih komentara......pa primitivci jedni, u svim evropskim gradova maturanti idu glavnim ulicama autima, na kamionima okicenim cvjecem.....samo vama koji ste \"sljegli\" s vuko::jebina, to je \"neko svjetsko cudo\"\"!
Sizli na pjacu, i Ekrem ce da odrzi koncert ... za njih :)
A GDJE JE HARIS
gdje nema, sve je to vec \"zrelo\" :P
ima ovdje dobrijeh komada narasle su vidim.....masala
Demire PI..KO, gledaj kako se to radi, a ne trotoarom do Stupa