Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opalaaa… lijepo lijepo
Aj neka meni neko prvo objasni ko njih bira i postavlja za ovo...Mislim da ce biti ista prica samo drugi covjek
Jel sad jasno sda ovcama kad im se govorilo halloooo stanite gdje ste navalili sa izbornim zakonom hsllooo bakire ohladi malo reci nam ko te tjera i ucjenjuje I Bakir bi potpiso treci entitet da im svima nije doslo upozorenje od amerikanaca da moraju prekinut sa trecim entitetom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Palmer je bio za to čisti promašaj kao i jučer onaj Borrell. Oni nisu svjesni jedne bitne stvari da mi nećemo rješenje po svaku cijenu kako je bio Dayton nego kvalitetno rješenje. Svi u Evropi i svijetu su mišljenja da je blje i ove godine ići po starom nego napraviti neku skalameriju kakve Čović nudi da bi minimizirao presude iz Strazbura i zadržao etnički princip. Ne možemo u EU u torovima.
Reformu izbornog zakona komentarise narod koji je skupljao novac da Esmeralda progleda i kupovao od Torabija cesmovacu pod izgovorom da lijeci teske bolesti!
Masallah.
Ode KEFALO još jedan dušman ponižen Bosanskim saburom
Bolje mu pristaje da nastupa u Muppet Show, zajedno sa Miss Piggy, suprugom.
Coviceva i srpska pudlica, odhebaus
Trebao je biti davno smijenjen , previše je bio blizak Čoviću
Velika šteta,falit' ces nam Palmere,kako dalje bez tebe...
Dakle....izborni zakon de mora mjenjati.kapak.kraj priče. Unitaristi na aparatima
Ovaj Palmer ili bilo koji drugi inostrani sluzbenik nema nikakvog uticaja na pregovore On je tu samo svjedok. Dogovaraju se samo Izetbegovic i Covic. Izetbegovic namjerava promjeniti Ustav(Izb. zak.) u korist Hrvata iozakoniti Hercegbosnu i zato mu strani sluzb. sluze ko paravan. Istom metodomse sluzio i Alija Iz. kad je izjavio da ga je Holbruk primoro da podpise Deyton. 99% Bosnjaka jos uvijek vjeruje u to. Mi smo poznati u svijetu po tome dasmo glupi.
Istina , Izetbegovići su lišaj nad travom BiH. Užas!
đesi jepaČ
divi mu face ko iz Alan Forda
Telwtabis ko i svi ostali koji nama uređuju drzavu jer su nas politicari jos veci debili.
Vidi mu se po pogledu da je psiho,
Vidio covjek da se sa zadrtim balkancom nemozes nista dogovoriti jednostavno lik odustao
sa našim niko ne moze izaci na kraj. da je bio sposoban ne bi bio smjenjen.
Na pusti otok ovog pametnjakovica poslat, pa nek sprovodi svoje salude idejeee...
pa eto, island nije bas pust al nesto ne vidim da se jagme da odu tamo.