Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Matija Paunovski nudi bogat izbor ljekovitih proizvoda

Klix.ba
U okviru sajamskog dijela Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ove godine svoje proizvode posjetiteljima prezentira veliki broj izlagača. Svi posjetitelji od 10 do 22 sata mogu pregledati bogatu ponudu, koja uključuje suvenire, odjeću, modne dodatke, nakit, bogat izbor prehrambenih proizvoda, igračke i mnoge druge proizvode. Sajamski dio Marketa je definitivno najbolje mjesto za izbor prazničnog poklona za sebe ili svoje najdraže.

U okviru bogate ponude Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa nalazi se i kućica Matija Paunovski, šesti štand lijevo od Sarajevsko pivo Holiday Puba. Nadaleko poznata travarka Matija Paunovski je članica Svjetske organizacije za preventivnu i alternativnu medicinu, a učestvovala je na pet svjetskih kongresa alternativne medicine.

Njeni proizvodi su poznati širom regije, a u BiH je kupcima na raspolaganju čak 66 ljekovitih proizvoda, među kojima su čajevi, tinkture, kapi, med i drugi proizvodi za jačanje organizma, anemiju, dijabetes, nervni sistem, alergije, reumatizam... U ponudi su i kozmetika, kao i proizvodi za pročišćavanje organizma. Osim prodavnica u BiH, biljna prodavnica Matija Paunovski svoje proizvode izvozi i u Hrvatsku i Srbiju.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.