Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Index.hr - respect
koliko ja znam nije vlasnik on nego severina....a i tip je veci odron od "novinara" i zutilo....srbin u hrvatskoj :)))
nisu ga zatvorili zato sto je mudar...od svih uzima pare.....to ti je najbolja filozofija u novinarstvu....objavljujes sta god se placa....narod misli da si nezavistan a politicari da radis bas za njih :).....koliko je meni poznato za sad ga yebe severina posto joj mora otplatiti veliku odstetu.....jesi li procitao neki negativan tekst o severini???....ajde nek stisne petlju ako ima muda :)))
-Jadan je narod koji hvali medij koji na svojim stranicama dopušta rasno, nacionalno, šovinističko, fašističko te duhovno vrijeđanje koje istom Klix portalu služi jedino kao alat zgrtanja novca od marketinških agencija na osnovu broja klikova. -KLIX nije objavio sporni snimak radi zabrinutosti prema BiH građanima jer kroz dozvoljavanje i sirenje međunacionalne mržnje i mržnje i netolerancije po svakom drugom osnovu putem komentara jasno je da je snimak objavljen isključivo radi ekskluzivnosti čime bi se ulio novi izvor novca putem marketinških agencija. -Dok pravi školovani novinari nemaju posla, neškolovani nestručni kadar KLIX-a u 99% nije u stanju da objavi članak od 5 kartica gdje po pravilu nema gramatičkih grešaka. Kao da se namjerno forsira nepismenost i neprofesionalnost. - Isti medij nema pravo čuditi zašto se nešto dogodilo kada najveći broj negativnosti, psovki, laži, despotizma te destruktivnih komentara dolazi upravo s ovog medija.
Niko nikome ne brani bilo kakav komentar bio on pozitivan ili negativan s tim da postoje pravila ponašanja i izražavanja kako na TV medijima tako i na pisanim te elektronskim medijima. Upravo medij treba postaviti pravila izražavanja i odnosa prema čitaocima a oni koji ne poštuju ta pravila budu uklonjeni iz diskusije. Sve se može reći ali bez psovke, vrijeđanja i širenja mržnje. Medij koji to dopusti radi novca i zarada te čitanosti ne može nikako biti slika novinarstva niti sebe predstavljati žrtvom jer je takvom ne cenzurom sam sebe doveo u situaciju da je tretiran na isti način kao i BiH građani... Čitam komentare iz dana u dan i gledam količinu mržnje u ljudima, nezadovoljstva, ogorčenosti, zavisti, neobrazovanosti, nepismenosti i naravno kukavičluka koji se očitava upravo u riječima u elektronskoj formi ali nikakvim dijelima u stvarnom životu. S poštovanjem
svaka ti cast na ovom komentaru ! a sto se klixa tice, nadam se da ce im u redakciju naredni put uletiti oni iz Ministarstva obrazovanje i da ce ih ostro kazniti za elementarnu nepismenost i slabo opste obrazovanje !
Ovo je najbolji primjer kako se vladajuće strukture preko policije uzajamno pomažu,a onda ko fol nešto i nekog osuđuju preko medija, koji su iz ove lekcije naučili da trebaju biti podobni ili ih nema.
Nije ovde bitno koji je medij u pitanju.Balkanski polito-šljam koji eto ima i zvanično obilježje,će se boriti u svom interesu svim sredstvima protiv puka.Možda je policija tražila dokaze kako bi i ona se uključila kontra ovih spomenutih.Al mi znamo da to nije slučaj,već će tražiti naćin kako da opere to sranje.Zato im ovi portali gdje ljudi otvoreno i demokratski iznose svoja mišljenja ,zaista zagorčavaju život i opominju na izvjestan njihov ružan kraj.ŽIBIO klix i svi drugi slični portali.
SVAKA ČAST, I MI ISTO MISLIMO ALI ŠTA NAM JE ČINITI?? narod naučio da trpi, narod ne načitan, narod ograničen, jednom riječju NAROD HAJVAN, trpi, trpi, trpi Kada je mali broj bijelaca tlačio ogroman broj crnaca, nekako mi ovo identično.
...pjetlić...
Nedamo ba klix !!!! Više me ne baniraju tako često i zato nedamo klix. Klix je jedini portal na Balkanu gdje mogu da slobodno iznesem mišljenje o Aiši maloj i čika Muhamedu i onom luđaku Ebu Bekr. Živio nam klix
ajmo poslati dodiku pismo zamolbe da nam ne ukida kliks?
Ja kao pro srpski orjentiran ovdje MOLIM vlasti Republike Srpske a posebno predsjednika Milorada Dodika da ne ugase klix portal.
Isto je to sve, potpuno. Balkan. Hvala Index. Čekamo još podršku Severine. Ili kad dođe u voljeno Sarajevo, možda osobno osudi....nešto ili pohvali ili čak suzu pusti za....nešto.
Imal gdje taj link teme kad je ona govorila to ?
video sadrzi osjetljive snimke zeljkine promjene (sex change) u zensko.
ajmo poslati dodiku pismo zamolbe da nam ne ukida kliks?
Matija vise lici na nekog beogradskog mafijasa !! XD
a bome nije ni ruzan :)))))
Pridruzujem se, NIJE vala ;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Gospon Matija vi ste bedak ili ti po Bosanskom klošar-budala....sramota što si sve dozvoljavaju ljudi
cuj izraza "politicki sljam"... ako vidimo ko je sve pobijedio u BiH onda to znaci da su i oni koja su ih izabrali sljam... ja se kao birac smatram iznenadjenim i uvrijedjenim i mislim da mi biraci trebamo podici kolektivnu tuzbu protiv ovog lika zbog nanesene nam dusevne boli
cvike i narukvica sve govore
Jel' ovo onaj što je podržavao derpaše?
politički šljam nego šta