Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam da se te mlade žene pomognu,u svakom pogledu... Ali bih bar pokuš'o dio računa dostaviti i očevima te djece.
predivna vijest!!! napokon nesto toliko veliko da mnogi nemaju pojma o koliko vaznom projektu se radi. a sad me jos interesuje sta je sa one cetiri KUČKE koje su radile u domu za nezbrinutu djecu kao vaspitačice (ili kako se to vec zove) a godinama su puštale momke da siluju male djevojčice te su starijim stanarima naređivale da batinaju mlađe i slabije kao neku vrstu prevaspitanja. dokle je doslo to jezivo suđenje?
Jedan od rijetkih odličnih poteza Tuzle i nadležnog Kantona. Građanski podržavam!
jel ovi iz ove ustanove podrzavaju mlade djevojke izmedju 16-20 god da se taslace pa ako zatrudne da se njima obrate i sve ok..eee kud ovo sve ide dobro smo ikako
Sve je ovo super i fino, ali niko nikada ne spominje cinjenicu da trenutnom zdravstvenom sistemu fali likvidnost. Dodavanje troskova poput ovih programa ce se na kraju odraziti negativno na citav kantonanlni zdravstveni sistem. Ja sam absolutno za to da se tim zenama pomaze ali humanitarnost zasnivana na novim dugovima ce samo dovesti do daljih problema.
Apsolutno podruavam i vidim da u mnogim stvarima Tuzla nekako napreduje.Sa druge strane bar savjet tim mladim curama da se osiguraju kontracepcijom kako nebi doslo do ovakvih situacija pa da se ona i dzaba dijeli toj nekoj finansijski ugrozenoj populaciji
...što ti je "mužjačka" filozofija. u kafani pjevaljki meće eure u dekolte, balavi ko da ima napad epilepsije a onda se zada u "obiteljske vrednote" i razspali moralisat naokolo čitavoj mahali.
HaHa..."Balavi ko da ima napad epilepsije" -Kako slikovito opisan kafanski orator!