Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nana Fata se izborila i dala VELIKI PRIMJER svima nama! Nije bila povodljiva, trudila se da ne bude vulgarna, trazila samo svoje, ne namecuci sebe....za razliku od nas mnogih?! Zapazimo SAMO koliko je nana Fata imala NEPRIJATELJA!? Medju svojim najblizim, komsijama, udruzenjima, anam onih i anam ovih! Obje vjerske zajednice i njihove munafike......Ispravni ljudi, ispravni vjernici...aplaudiraju ovoj hrabroj zeni dugo i dugo i duuugo....Hvala nano Fato na pokaznoj vjezbi :):):)
Tri levata na komentaru mi kmece :D nana Fata vas kao Nikoletina Bursac sara, padate a niste ni svjesni...Mic po Mic.
@vitez - hajde reci to ispred sinagoge. toliko braće i sestara ljudi je ubijeno 40-ih po evropi zbog takvih ideja samo zato što nisu krišćani. manje je vjernika u evropi nego ateista, šta sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
srbi su jedini narod koji je porušio više svetih hramova nego što ih je izgradio
Ko će odgovarati za bačene pare za izgradnju i rušenje ?😎
dabogda.. mozda par cigli simbolicno da ugrade, al trebace 95 % novog gradjevinskog materijala da napravis to kako treba
Gdje je onaj sto je rekao da ce branit.ovo je rusenje ovo nije nikakvo izmjestanje.Ali hajde ovako su oni dzamije rusili,sad u miru ruse svoje nek vide kako je.
Samo vozi....
Nek je grade gdje hoce, samo legalno ovaj put.
Može se iskorititi fati za šadrvana
Nakazna crkva, nakazna vjera, nakazan nariod. Amen.
Taj Hrizostom i drugi iz SPC su odobrili i da crkva bude izgrađena na tuđem, i odobrili su da tu bude sve dok evropski sud za ljudska prava nije presudio protiv toga. SPC i njene glavešine i s ovim pokazuju ko su. Umjesto da kaže hvala Bogu da je uklonjeno ono što nije dobro i što je bilo nepravda prema drugima on hoće da kaže evo niste uništili crkvu (sjeme nepravde i zavađe) mi to sjeme sijemo sada u Bratuncu. Užas. SPC je najveće zlo na ovim prostorima.
Novi sveti i osvesteni hram otimanja tudzeg :))))
Gdje je Dodo koji jednom izjavi da nikad neće srušiti ovu crkvu i dobi aplauz od neobuzdane rulje međeda?
A aja sofija je u redu jel muslici
Vlast RS u ratu i danas isto misli i radi. SPC je posticala genocid i učestvovala u tome - to i ovaj nelegalni objekat potvrđuje da su otimali, rušili i uzurpirali tuđe. Ali šta je sa pravoslavnim vjernicima koji kažu da su u ratu bili prisiljeni da čine neke stvari koje nisu uredu, ko ih danas prisiljava da 25 godina odobravaju ovo nedjelo, zašto u miru danas nisu digli glas protiv onoga što ne voli Bog, kakav izgovor imaju za odobravanje da crkva bude toliko dugo na tuđem.
Gradite sad gdje hoćete ali ne na tuđoj zemlji i izganjajte prvo dozvole levati.
Mislite šut? Ovdje nema materijala nikakvog osim šuta. Aferim ako će to koristi za bilo šta osim zakopavanje neke rupe u zemlji.
koji materijal bgt?