Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U normalnoj državi i za iole pismenog je matura samo jedna od stanica u procesu obrazovanja, a u BIH je to postao "plafon" iole ozbiljnog školovanja. Jer nakon toga dolaze KORUMPIRANI državni ili lako-položivi Privatni fakulteti, te se bezvrijedna diploma podrazumijeva. U BIH.
Izvinite molim vas, ali za to nisu krive škole, već vlast. Da su maturske svečanosti zabranjene, ne bi ih ni bilo.
Ovi što se zgrožavaju od virusa i traže opet kojekakva zatvaranja i zaključavanja da se eto ne bi zarazili želim da žive po 100 godina sa minimalnom platom + minimalnom penzijom. Maturantima želim sve najbolje, izlazite, provodite se, uživajte vaše je vrijeme !
Pa sta vam je vise ljudi...
Sve vratiti da ponavlja razred. Ostaje jedino da se maloumnoj bagri izdaju paprene kazne.
auuu sad kad krene sirenje, samo se vi igraj te
idioti
Ovi ljudi ocito dijele misljenje da je korona virus obican virus kao i drugi koji zive s nama. Da je ovo jedna velika prevara, izmedju ostalog radi unistenja ekonomije i izazivanja finansijske krize... Ne znam sta je s njima 😁
Idemo ludo, idemo jako. Italijo, eto nas!
Mi u SDA smo svi pozitivni.. mnogo pozitivni na ... ...bankovskim racunima 😷
Gori su ovi prosvjetni radnici koji ovo i organizuju.Kao sto sam rekao ova drzava je dobra za testiranja nuklearnog oružja.
A ove šonje se zaštekaju i slikaju i jedna čekaju da ošmekaju.
Krizni stab nista ne radi. Inspekcija nista ne radi. Policija nista ne radi. Sta drugo onda ocekivati vec ovo sta imamo.
Briga je prestala kad su raja skontala da je ovo nešto slično gripi
Ma neka ba ,korona ne postoji! Sve je ovo izmisljeno da bi neko profititao! A mediji samo dolivaju ulhe na vatru! Sve mjere ukinuti i pustit ljude da zive zivot!
gradjani od ne brige medicinskih dezertera i ne brige politicara koji ne dijele novac i gradjani gladuju tj gube imunitet i zato je navala virusa gradjani jednostavno slabe imununoloski
imal neko da bar nosi masku na bradi