Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posrbice ne zele prosperitet vec novi genocid. Nije im samo politicki vrh takav nego i vecina nacije koja zlocince velica i podrzava. Pristupanjem BiH u NATO njihove zelje za bosanskom krvi bi bile izgubljene i naravno da ce se boriti svim silama protiv toga. Kakve su mlakonje bosanski politicari, vjerujem da se nece morati mnogo ni boriti.
Samo NATO, jel treba da 30% genocidnih dzikana odlucuje o tome
Tišina muđikane!
Plata Mašoviću oko 5000 KM, plata vojnika oko 750 KM, i mi hoćemo u NATO..........
Neka NATO bar za sada uzme makar federaciju BIH u NATO,da mi dobijemo oruzje i ratnu opremu. Vidjet ce te kako ce dzikani spustiti glavu te nece prijetiti nakim otcijepljenjem te ce kreten Dodik lizati guzicu.
Vi se bavite NATOm i genocidima a srbi ulaganjima. Nigde NATO NIJE DONEO SIGURNOST I PROSPERITET. I grcka i turska su unutra pa ratuju medjusobno
imate vi problem u glavi
Masovicu legendo podrzavam svaku rijec.
Pa nato bi cuvo Alinu tvorevinu,genocidni RS. U nato kada nedtane Alina i Karadziceva paradrzava.
Ne razumijem zasto je toliki problem ovo se odnosi sad na pravoslavce u BiH ljudi dragi pa jel to jedino opet rat opcija mrznja svakodnevna nema tome izlaza, jedan covjek moze cijelo selo da zavadi a isto tako i da pomiri logika vise zivimo svi u BiH truhnemo na osnovu drugih zemalja EU.
Samo NATO!!!! Sa NATO bi bila izvrsena Dzenaza velikosrpskoj ideji ponovnog rata u BiH i stalnoj i vjecnoj fantaziji srbocetnika o odvajanju manjeg entiteta drzave Bosne i Hercegovine. SMRT FASIZMU SRBOCETNICKIH NACISTA!!!!
i jos nesto od dans za meine ne postoji ime manjeg entiteta, od danas je to za meine samo jos MANJI ENTITET
Nato je prisila za koju se moras potruditi a kada jednom upadnes u kandze djavola onda tek igras kako ti drugi kazu gubeći suverenitet i vojnu neutralnost sto i jeste cilj svjetskih vodja.
Imate li mu iti jednu sliku gdje ima činove general pukovnika
Nije Kosovo bilo u NATOu pa su bombardirali Srbiju, zvanični pristup ne znači ništa, mi smo već u NATOU jer naša armija koristi njihobo oružje i oruđa, helikoptere itd. Znači Dodik i Čović mogu svirati kurzu.
Daj Referendum za NATO.