Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je zanat, samo koliko te nauče praktični dio u zanatskim školama skoro je ravno nuli. Neće te prof. da te nauče, jer on ima svoju radnju, pa da mu sutra budeš konkurencija.
trebali ste slikati pjesacki taj pored skole na juznoj magistrali prave sebi djeca oklope da kada ih auto udari ne polome kicmu
Sta fali zanatima? Bolje nego zavrsiti gimnaziju Koliko ih zavrsi gimnaziju a nece na fax , i haj im onda nadji posao a nisu opredjeljeni ni za sta ovako kad zavrsis zanat makar znas sta si i pozicioniras se u tom smjeru Nije svako ni za faxa, ne zavrsavaju ga pametni vec uporni
bravo
Sve sto je castan rad nikada nije problem. Slazem se potpuno sa komentarom.
Doslo je takvo vreme da ljudi misle da je ispod casti upisati zanat, svi hoce da budu fensi i sa fakultetom. A posla nigde. Ako ga i nadjes plata je da se jedva sastavis. Sta fali zanatliji? Pa valjda nam mora neko popravljati elektricne uredjaje, obucu itd?
ih gospoda,svi bi u kancelariji da sjede da be rade nista da mogu biti na fb da imaju vikend slobodan plata preko milje i radno vrijeme do 4..
Eto deficita u kadru za mlade. Ja mislim da mi obucu u zadnjih 10 godina nije prepravio obucar mladji od 60 godina. Mislite da su to male pare za mesec dana kad se posao uhoda? Jos sa malom konkurencijom danas?
Informatika je buducnost
zavrsio sam ovu skolu i kako vidim nakon 18 godina radionice se nisu nista promijenile. ostace ce mi samo upeatljiv natpis na ulazu u jednu od njih "prije stavljanja jezika u pogon ukljuciti mozak" a koliko sam mogao da naucim je da sam poslije nje zavrsio jos jednu i fakultet. gubljenje vremena i nista drugo
Ko kaze da mladi nece u zanate..Sve varioc do varioca..