Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOŠ ŽELJEZNIČAR NISU DOBILI PLATU ZA JULI 2009 Prijašnje jedno radno mjesto je sad napravljeno 3 mjesta, zaposlili su svoje ljude koji nista ne rade.Užasno stanje !
Ha cime ce se studenti danas prosvercat?
studentska karta Sarajevo-Kakanj je 2,5 KM a jok, bolje dat kondukteru 2 KM i bez karte se vozit i sad ovdje pricat kako kondukteri ubiru dnevnice. Najveci krivac za to su samo putnici tj, djaci, studenti, radnici ...cccc
Sindikalci zaustavite lopovluk i korupciju u Željeznicama FBiH.Pođte od lopovluka konduktera koji imaju ukradu više nego što je plata premijera FBiH pa do direktora preduzeća.Ovdje jedino ispašta sirotinja koja je primorana da koristi usluge prevoza (đaci,studenti ,radnici ...)
masinovodje mozuda i imaju pravo na strajk ali kondukteri ni slucajno oni ih ubiru momacki...bila plate il\' ne bila oni imaju dnevnicu 50 brat bratu
ha ha ha sad ce te i uhapsiti ha ha ha, suti pusi jadni moj zeljeznicaru :)