Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakonm treba zabraniti da se mjesec ili dva dana pred izbore potpisuju ugovori za izvođenje radova
do naredni izbora sve ce masine proraditi, i onda opet povlacenje do sledeci izbora, i tako dalje i tako blize..djubrad bagra sljam i narod( ovce) to sve mirno popusi
Još 2-3 kamena temeljca i eto je...
laži me laži vjerovacu sve...
Gasi mjesalicu, motaj kablove.
Kakva crna hidroelektrana. Pa pogledajte ovu ljepotu od prirode na slikama. I to se treba unistit???
Bolje hidroelektrana koja ima vecu efikasnost nego smrdljiva termoelektrana na ugalj...
Ko je odgovoran !! Ugovaranje gradnje bilo kojeg objekta se ne smije početii bez svih zakonom predviđenih i izdatih odobrenja i suglasnosti, a među nima je i GRAĐEVINSKA dozvola ! Štete proizvedene na ovakav način su mnogo veće od bilo kojeg kriminala ! A možda je u pitanju i korupcija ! Daš posao firmi, a znaš da ne može izvoditi radove, a onda plaćaš penale za zastoj u izvođenju radova !
Bosnu još niko nije pregradio
Bice jos jedan kamen temeljac u septembru 2018.
A da pitamo baketa????