Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko znam na svim koncertima i manifestacijama imaju ovi vanjski WC-i, jer ne mozes izgraditi \"privremenu\" kanalizacionu mrezu. Ne treba biti zlonamjeran, jer lako je pljuvati. Ja mislim da je ovako nesto Sarajevu trebalo. Bio sam neki dan i vidio djecu kako vriste od srece kad su vidjeli medu maskotu i Djeda Mraza. Sve sto ljude cini sretnim, a ne skodi, po meni je dobrodoslo.
gdje si u Becu il evo Ljubljani, neznam Zagrebu vidio sator sa vanjskim WC-om u centru grada. Ovo je korida sisla sa brda pa se udomacila
onda su i Zagreb, Bec, Pariz i svi ostali gradovi po evropi sela
Veće gluposti odavno nisam vidio otvoriti krčmu i staviti par pokretnih toaleta, uistinu dolikuje nekom brdu ili planini, a valjda i Sarajevu. a šta će te kada je gradonačelnik Lenjinov vršnjak, notorni alkoholičar i uz to potkupljiva osoba, ko je tal za krčmu uzeo
najbolje je opisao njegovo pjevanje rambo: \"kada slusate masima imate osjecaj da pjeva ustima punim go.v.a.na, pazeci da mu koje ne ispadne i tako proizvodi ova iritirajuci jauk...\"
wow