Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma o čemu ovaj govori :) Sve knjige po hrv. planu su dostupne i bez neustavnog ministra. Kakvo čekanje mu pada na pamet, kao da se ne zna da djeca na jesen trebaju u školu pa se iznenadio.
Kad vidim ovog Lagumdžinog poltrona dobijem osip
Mašić je ministar koji iskreno radi za učenike, mlade i njihove roditelje. Svaka čast ministre i samo tako nastavi!
sta to obavlja kako treba, samo prica a nista ne radi???? bice jedna knjiga po predmetu, ALI ZA DVIJE GODINE!!!??? bice jedna skola dod jednim krovom, ALI ZA X GODINA!!!??? ako je voljan raditi to sa udzbenicima se moglo rijesiti preko raspusta, 2,5mjeseca trajao,mogli su osmisliti nove knjige a ne od postojecih oformiti jednu!!! SAMO SUPLJA PRICA, KAO I VECINI POLITICARA I SVI GLEDAJU SAMO SVOJ INTERES!!! P.S. Ja sam sikljucivo za jedan udzbenik po predmetu, jedna skola a ne dvije pod istim krovom, itd
Najbolji ministar ikad... Svaka cast!
i ministar koji misli na budzete roditelja... Svaka cast!
Takvog ministra smo trebali! Za pola madata je uradio vise nego SDA-ovi ministri svih ovi godina... Sretno ministre u daljem radu!
Svaka cast ministre! Vi ste ministar koji svoj posao obavlja onako kako i treba! Sretno!