Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ste zeznuli sve studente, pogotovo nas sa tehničkih fakulteta, sa pomjeranjem godine od oktobra! Ništa ne možemo ionako stići, a vi kažete da zakonom mora sve biti gotovo do 15. 7.? Imajte obzira da je Ramazan i da većina posti. Ne možemo izdržati takav tempo da svaki dan imamo ispit, samo da bi ispoštovali vaše želje da iz nekog razloga to bude gotovo baš tad. Smilujte se svim studentima i produžite nam rok barem još 10 dana, da imamo po dan pauze između ispita.
Kad bi ovo realizovali kantonalni ministri onda bi ovo bio pun pogodak.
Kaze ministar koji dvije godine za redom dobija pozitivno revizorsko misljenje. Najbolji ministar za obrazovanje FBIH do sad, brine i o ucenicima i studentima kao i o finansijskom poslovanju svog ministarstva.
Ja govorim dokazane cinjenice a ti nebuloze. A mogu ti priznati da imas bujnu mastu pa ti preporucujem da krenes pisati bajke.
Ne bih da se svadjam s tobom ali nacin na koji ti pises pokazuje da si ti nepismen a ne ja. Ja sam se dovoljno raspitao pa de se ti malo prosvijetli. http://www.fmon.gov.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=980:pozitivna-ocjena-ureda-za-reviziju-fbih-federalnom-ministarstvu-obrazovanja-i-nauke&catid=1:aktuelnosti&Itemid=27
Dobra je stvar da neko misli i na ovu populaciju koja je pogodjena poplavama,tim ljudima je sad samo bitno da se vrate u svoje domove i da se rijesi njihova teska situacija,treba ih zastiti koliko moze.Vama Masicu pohvale za ovu gestu.
Molim te možeš li mi reći koliko SDP lopovi plaćaju za pisanje pozitivnih komentara na članke o lopovu Mašiću? Pošto sam nezaposlena zahvaljujući komunističkoj stranci na vlasti, dobro bi mi došlo i 100 maraka. Hvala ti unaprijed.
@mrvica ako si iz sarajeva zavisno od zadataka sdp baza ti moze placati i preko hiljadu KM (maja je jedan od tih placenika) u tuzli daju od 100 do 300 KM ali tuzlaci moraju biti 24 sata dostupni generalstabu i kad se kemici digne k**ac moras mu se javiti. pare se daju na ruke, ne preko racuna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki put malo pomalo otkrivamo u kakvoj fantomskoj tvorevini živimo. Nadležno federalno ministarstvo je na sjednici Vlade Federacije trebalo iznijet ovaj prijedlog i oblikovati kao Odluku te Vlade kao obavezujuću, da ne kažem naređenje. Ovako mi ovo opet liči na stranačku promociju s jedne i nečiju (kao) dobru volju s druge strane.
Raduje me da i u BiH ima neko ko susjeca na neki nacin, i pomaze ili barem pokusava pomoci ljudima koji su se zadesili u nevolji. Ovo je jedna pozitivna stvar, jer se stvorio problem nakon pauze da i oni koji su mogli normalno nastaviti sa obrazovanjem imaju dosta sabijeni period ispita sto povecava i "pritisak" kod vecine, a kod ovih koji su direktno pogodjeni poplavama ne mogu ni da zamislim.
šteta što nema više utjecaja jer njegovo ministarstvo nema snagu kao kantonalna
šteta što nema više utjecaja jer njegovo ministarstvo nema snagu kao kantonalna
Studenti koji su pogodjeni poplavama bi trebali biti povlasteni u odnosu na druge studente jer su stvarno u teskoj situaciji i tesko ce stici spremiti ispite na vrijeme. Dobar prijedlog.
Tako je Masicu,jadna djeca ne znaju za sebe,nalaze se u tako teskoj situaciji,tako da im je najmanje stalo do ispita,rokova,upisa i sl...Svaka cast za odluku.
dajte im vremena da prikupe pare za mito i poklone profama