Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sjajan posao ministre ! Mnogo toga siuradio za ove 3g. Svaka ti cast samo nastavi tim tempom i rezulteti ce se pokazat !!
Ministar obrazovanja je uradio odlican posao u toku svog mandata,mnoge stvari je pokrenuo sa mrtve tacke,mnogo je unaprijedio obrazovni sistem.bitno je da se nastavi ovim tempom i rezultata nece manjkati.sve pohvale za njegov rad.
Obrazovanju treba da se posveti znatna paznja,jer mislim da je u BIH bilo na jednom jako niskom nivou.Masic je uradio dosta dobrog posla i mislim da samo treb da nastavi u tom pravcu i istim tempom.
Masicevo ministarstvo je dobilo poziticno revizorsko misljenje za svoj rad. Ne moze mu niko naci mane.
obrazovanje svaki dan ide u boljem smjeru. damir zaista daje sve od sebe da nadoknadi propuste prijesmje vlasti...
Konačno se u BiH odlučilo pozabaviti bitnim stvarima!
Po dosadasnjem radu ministra Masica, moze se zakljuciti da ce on biti taj koji ce obrazovanje u BiH dici na veci nivo.
Jedinstveni standardi su i vise nego potrebni, jer na taj nacin ce se doci i do boljeg kvaliteta obrazovanja ...
Dok imamo ljudi koji se zaista trude nesto napraviti onda je rezultat neizostavan..obrazovanje je definitivno napredovalo
Definitivno treba što više pažnje posvetiti obrazovanju i maldima u BiH, o kojima se zaista malo brine i vodi računa. Treba podiči pedagoške standarde i obrazovanje podići na veći nivo i svakako poraditi na kadrovskoj politici. Podržavam ovo i nadam se da će maldi konačno imati svjetliju budućnost u BiH!
Problem obrazovanja je jedan od kljucnih u bih, ali ministar je rijesio mnoge probleme pa ce i ovaj, napredak je vidan