Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja svoj glas dajem Fahri. Covjek koji je dokazao da zna uspjeno raditi sve sto pocne. Vrijeme je za promjene.
@AnaKarenjina8 nije ni cudo s obzirom da je šćepo vaš
https://avaz.ba/vijesti/bih/399871/sta-otkriva-avdiceva-nervoza-zbog-pisanja-o-prijetnjama-smrcu
Otvorio usta sprema se da popusi
https://avaz.ba/vijesti/bih/399871/sta-otkriva-avdiceva-nervoza-zbog-pisanja-o-prijetnjama-smrcu
Nešto nije u redu? Ne napada se vlast koja nas handri gotovo 3 decenije već DF i Željko Komšić?Tko ima i malo mozga, skontat će!
moj komsicu, ti si njihov plan b. veliko si razocarenje vec odavno, a svakim danom postajes sve vece i vece
Pusti tu apatiju, .. Komsic je vazniji nego ikad. Apsolutno je nebitano sta on radi naspram cinjenice da na izborima udje u predsjednistvo i sprijeci Covica. Inace, da je bio dovoljno lukav nebi ni izlazio iz vlasti. Moj glas ide Komsicu, ostalo je nebitno.
Pusti tu apatiju, .. Komsic je vazniji nego ikad. Apsolutno je nebitano sta on radi naspram cinjenice da na izborima udje u predsjednistvo i sprijeci Covica. Inace, da je bio dovoljno lukav nebi ni izlazio iz vlasti. Moj glas ide Komsicu, ostalo je nebitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDP je svoje liste formirao sa ljudima koji već obnašaju neke funkcije i hoće ih na viši nivo vlasti(!!!).Jakih mladih i strucnih kadrova u partiji imaju sve manje(oni pravi zive od svoje pameti,ne od politike),a odlaze im i vani(nebošnjaci uglavnom). Jel se neko još sjeća kako je isti D.Mašić proglasio i pobjedu i poraz SDP-a za jednu večer?
Imam namjeru u septembru da prvi put u životu glasam. SDA i SBB ne dolaze nikako u obzir. Dvoumim se između Naše stranke i SDP. Ako su u priči Lagumdžija i/ili Nikšić, onda radije za Našu stranku. Ima li neko neki drugi prijedlog?
pa procita li ti pismo lagumdzije? odakle ti ideja da je taj covjek jos bitan u sdp-u? samo sdp bajo moj
Pa glasaj za HDZ. Možda dobiješ putovnicu, odeš u Njemačku, za sedam godina dobiješ njemačko državljanstvo i onda možeš glasati za SPD
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kad procitam pisma npr vojina mijatiovica i denisa becirovica i kada procitam izave dodika, bakira, covica...razlika je ocita. svako ko je iole normalan vidi ko tu ima bolju vziju drzave, ko ima plemenitiju ideju i progresivnu retoriku. ne dozvolite da vas nacionalisti pred izbore sopaju mrznjom.
Sve je tacno ali najgore je da Becirevic skida Komsicu glasove. Tu je SDP na ispitu. Najvaznije je da Komsic bude umjesto Covica a ostalo je sekundarno. Bojim se da SDP zabada noz u ledja Komsica, sto pokazuje kako SDP gleda na ovu drzavu a kako gleda na vlast.
uvijek je jedino sdp imao kapacitet da stane kao brana nacionalistickim strankama, koje se sada lagano pretvaraju i u klrofasistice. evo vidimo sta je taj df. sdp je ozbiljna stranka sa tradicijom i koja ima kapacitet da nesto uradi i da bude ona druga strana koja ce zakociti nacionalizam i pomoci u izgradnji gradjanske drzave bez koje nam realno nema progresa.
Samo naprijed Mašiću i SDP!
Bravo Mašiću.
samo agresivno i progresivno. treba narodu govoriti, gooriti i govoriti! sda sprema milione za izbore, bit ce paketa..kupovine glasova i cega sve ne. sve su to naravno nase pare izvucene od ljudi koje su ojadili, ali nije ih nemoguce pobjediti aktivizmom, progresivnim ljudima i dobrim planom
Ovi iz SDA sve isti profili ljakse, SDP treba da pokaže kako gospoda radi.
idi komsicu postavi barem jedno pitanje u pralametnu za tih 7000 sto primas svaki mjesec. barem eto jedno da imas u statistici.
Pitao je prošle sedmice da se zatvore prozori, kaže, ubi ga promaha.