Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar Mašić je jedan od rijetkih ministara koji je uspio da na pravi način obavljao posao za koji je izabran. Zaista je uveo red u obrazovni sistem u Federaciji
On je uspio da uvede red u udžbeničku politiku i tako napravi sistem da "jedan predmet - jedan udžbenik" hvala mu veliko za to!
upravo tako, mlad, pametan, ambiciozan, zeljan da radi, i uspio je da napravi dobar posao
Da to bi bilo najbolje rjesenje,ali budimir zajedno sa SDA ima plan da FBIH onesposobi,to je njihov nacin da napune djepove dodatno.
zele potpuni kolaps, kako sda tako i ovaj budmir sa svojom strankom...
Stvari su vrlo jasne, kaos, kolaps i svjesno inducirana kriza odgovara mešetarima da nastave s mešetarenjem! Kad god se ova zemlja nalazi na prekretnici, kad god se bilo kakav reformski proces pokrene nađe se nekom pametan da to blokira, obustavi..uništi!
Boli Budimira briga za gradjane ove zemlje, ovo je samo jedan u nizu njegovih poteza koji to dokazuju. On je sebe jos davno osigurao. To sto neko sutra nece moci platiti rezije, nece imati hljeba da jede, zato sto je on iz nekog svog hira smijenio Krajinu i za to ga boli briga!!
Masicu ti si jedan od rijetkih maldih politicara sa vizijom i jasnim ciljem, steta sto te ovakvi ljudi poput Budimira sprijecavaju da u punom kapacitetu pokazes svoje sposobnosti.
Lakse zakon mijenjat' nego Budimirovo misljenje. Doduse nije to samo njegovo misljenje, nego kompletne gomile budala i lopova koje jedva cekaju da se domognu fotelja opet.
Najednostavnije i najbolje za gradjane bi bilo da Budimir podnese ostavku, ali to on ne zeli, jer je njemu najvaznija fotelja i njegova licna korist ... Masic je u pravu sto kaze da jedino ispastaju gradjani, ali to sto Masica brine, budimira ne dotice ni malo izgleda ...
To bi svakako bilo najjedostavnije ali jednostavnije je od magarca napraviti konja nego njega ubjediti da promijeni stav.
Ministar koji ima pravo da kaze, pozitivan bilans i uspjesan rad iza njega, cinjenicno. Respekt za ovog covjeka! A nece Budimir izmijeniti odluku, lakse je ovo prepucavanje pod palicom SDA i kleptomana slicnih njima.
Ministre Masicu, svaka cast vama i vasim u SDP/u ,jer izgleda da je samo vama stalo do naroda i do isplate nasih plata, invalidnina, penzija! Zasto se ne odazovu ovi koji non stop tvrde da se bore za narod, za Bosnjake, gjde su ti politicki lideri kada je gusto, nigdje ih! Srmaota i za Komsica, Radoncica, Izetbegovica, Covica, sve mrtvi lopovi, jer je i njima stalo da se ova kriza nastavi!!!!!
Najjednostavnije bi bilo da Budimir vrati ministra finansija A. Krajinu jer nije imao nikakvog razloga da smijeni covjeka koji je fantasticno obavljao svoj posao, i da Budimir kao proizvodjac krize ,automatski podnese ostavku, jer je narodu dosta ove politike koju je SDA prebacila Budimiru da se s njom koristi!
Moj Masicu ne razumiju to ovi zaslijepljeni stranackim i nacionalnim interesima, ocito im gradjani i njihove egzistencije nisu na prvom mjestu, ovo je cisto ispolitiziran potez Budimira.
Mašiću, to je pametno i logično samo onima koji razmišljaju i koji rade za dobrobit svih nas. Onima koji gledaju isključivo sebe u svemu, naravno da im ne odgovara...
Mašiću podnesi ostavku, to je najpametnije.
To bi bilo najjednostavnije ali Budimir je tvrda vocka kao sto mogu biti tvrdi samo oni kojima se sopstvena udobnost ugrozava.
Budimir pravni ekspert na djelu, jos da nije pobrkao loncice po svom starom dobrom obicaju bilo bi dobro
LIJANOVIC POTPLSATIO OSTALE NA SJEDNICI JER JE SVJESTAN DA MU SE SARAF NA STOLICI GLIMA,JER JE U STRANKU USMJERIO NASE PARE OKO 1 MILIJUN KM...PA SE SAD PREPAO ZVIZDACA U STRANCI