Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim zelene bandite ali pravi se javlja. Ljevicu ste praktično uništili i sada kmečite. Izađite sa konkretnim prijedlozima, a pustite se mahalskih priča.
Da Tito nije umro. Alija bi bio i dalje u zatvoru.Bakir bi projektovao trezor. Sebija bi vezala pupak u Pljevljima. Čović bi navijao za Velez. Dodik bi švercao cigare. Fadil bi bio električar. Karadžić bi bio u ludnici. Fahro bi crtao sa učenicima.Amir Zukić bi sibicario na.pijaci. Budnjo Alija bi mijenjao zice na banderi.
@SveZaBiH Oni nisu iz BiH. Oni su zlo - resident evil
Nije dzaba komunizam bio oznacen kao kuga 20 stoljeca. Sve ste vi to unistili i korupciju i mito nam iz bivseg vakta u amanet ostavili...
Otejerajte niksica kao i lagumdjiju,pa onda ovog lika i jos jedno petoricu iz vrha stranke. I opet cete pobijediti,ovako narod vas skonto da ste i vi lopovi. I nista od suplje price
Moj Masicu... SDA je ubjedljivo najveci krivac za st(r)anje u Sarajevu i ostalim.mjestima gdje vladaju, a zajedno sa HDZ-om u Pederaciji. Medjutim, SDP je imao sanse u 2 navrata, i sta je uradjeno? Prakticno nista. Samo ste nastavili stopama ovih nehljeba, iste sablone koristili, pa kad su vas opet skrkali, onda ste opet postali "brizni" za narod. Dok se opet ne dokopate vlasti.... Sve vas zajedno treba poslatina smetljiste istorije, jer ni jedni ne znate bolje.
Bravo Mašiću.Ne gotivim SDP nedovoljno agresivna opozicija ali odlicna dijagnoza.Dino Konakovic je podguzna muha Seke toliko je nanio stete a nista napravio nije ! Obicni lazov,sa kupljenom diplomom,nesposobni demagog i ego manijak .Treba ga nogom nabiti !!!
Kad Lagumdžijin poltron se javi da nekog drugog optuži za poltronizam... Pedala levatino komunjarska. Idi pokloni se Titi i njegovim đeneralima, znaš ti kojim, Kadijeviću, Mladiću, Kukanjcu i Tuđmanu... Jel vi iz SDP-a njegujete "bratstvo jedinstvo" ali samo tamo gdje su Bošnjaci neupitna većina. U Zap.Mostaru ili Kninskoj Luci vas nema niti će vas ikada i biti...
Volite putovati, ali je problem u novcima, imamo rješenje za Vas https://youtu.be/9TguT4sT28k
Pa dio Federacije , zvani Trokutistan je vlasnistvo Cmakira i njegovih mafijasa
Imaš li kakav predizborni program ? ZAposlićete 100 000 za 4 godine ko BAkir ?
I SDP smrdi, ali su za SDA meleci.
rugao se lonac loncu, a oba su crna, moj majmunčiću svi ste vi isti, doduše crvena marva je malo gora al to je sve u 10 deka.
@Aga Aganlija Je3o ti Bakir ma7er.
sve je u Božijim rukama
A Vi ono niste bili na vlasti? Ista ste vi govna svi mrš
ovi misevi samo cekaju sta ce reci sebija ili bakir pa da komentarisu, nikad nista konkretno ne rade