Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna je naša ambasadorica,ponos svih nas što živimo u Češkoj.
Na jednu stranu Martina a na drugu sve ostale nase ambasadore, konzule i diplomate...
Hvala vam sto ste pomogli ljudima u nevolji i sto pokazujete citavom svijetu da nismo divljaci za kakve nas smatraju .
BRAVO
ponos Bosne
svako bi pomagao na rijecima, al samo rijetki ponude nešto vise, u ovom slučaju dom
Svaka čast za pomaganje ljudima,to nema cijenu. Ako moze savjet mladima u BIH kako se dolazi na mjesto ambasadorice bez VSS,da i njih spasimo :)
Usssssaaaaaaa samo pozitiva. A tebi svaka cast na komentaru, kako sijes tako ti se vraca...
Druze o cemu pricas ti pa zena Apsolventica engleske književnosti . Znaci sa 2 godine zavrsenog fakulteta nije SSS nego visoko obrazovanje ali ko ce glupanu dokazti a apsolvent vjerovatno ima par predmeta da diplomira .
Martina je prvenstveno sjajna zena, sjajan covjek. Insan. Zena i pol! Istovremeno, ona je dokaz da intelektualac nije samo obrazovan covjek, zapravo vrlo cesto formalno obrazovan covjek ne da nije intelektualac, nego se s njim u putu nije sreo. Bravo, ambasadorice! Samo naprijed!
Jedna plemenita,borbena i predivna dama, svaka cast Marina!
Pardon, Martina...
Džaba ti se vaditi i da primiš pola Ukraine. Falsifikat diplome, laganje da si VSS da bi zajahala na Sejdine jasle......hm.....
Ova zena je legenda,vise je uradila na promociji bih nego svi oni slinavi politicki uhljebi zajedno,bravo.
I malo mace kad udomis, veliko je, a kamoli kad izbjeglicu sklonis s ulice. Najjaci mediji akcentuju nevolje Ukrajinaca a gluhi i nijemi su na ljudske patnje sirom svijeta. Tako u propagandi i dobre stvari gube vrijednost.
O njezinoj dobroti znamo gotovo svi ovo je samo potvrda jos jedna u nizu 🇧🇦💪🏻
Ne samo da ih je prilima u svoj dom nego ce im zubnu protetiku besplatno odraditi.
Usta moja hvalite me
a šta si ti uradio za ovaj svijet napaćeni HDZnjaro?
starmo_raja svašta, samo nisam radio zbog Fejsa. I nisam HDZ-ovac.