BiH
3

Martin Raguž zaigrao protiv nekadašnjih zvijezda splitskog Hajduka

FENA
U okviru obilježavanja Dana općine Prozor-Rama, jučer je u ispunjenoj Sportskoj dvorani u Prozoru odigrana revijalna utakmica u kojoj su snage odmjerili veterani splitskog Hajduka i HNK Rama.

Predsjednik HDZ-a 1990 i kandidat za člana Predsjedništva BiH Martin Raguž, kao počasni gost, nastupio je za ekipu Rame, te imao vrlo zapažen nastup.

Popularni "Bili“ su na krilima Šurjaka, Bikića, Džonija, Gudelja, Pralije, Adamovića, Bulata, Putnika, Đolonge, Tomičića, Karana i drugih poznatih zvijezda koje su, stariji ljubitelji nogometa pamte, svojom lucidnošću i talentom oduševljavali ondašnju nogometnu scenu, savladali ekipu Rame rezultatom 8:4.

Za domaći sastav su pod vodstvom Vlade Matešića nastupili: Kasim Bevab (golman), Andrija Faletar, Zdravko Matešić, Zoran Iličić, Tomo Vidakušić, Marko Vidakušić, Enver Grcić – Peka, Mijo Kuraja, Ivan Kapčević, Ivan Ostojić, Petar Zadrić i Martin Raguž.

Martin Raguž, inače veliki zaljubljenik u nogomet, koji je nekada aktivno i igrao, nije skrivao zadovoljstvo što je imao priliku istrčati na teren gdje je, dočekan ovacijama publike, zaigrao protiv nekadašnjih zvijezda, koje su svojevremeno ispisale povijest kluba pod Marjanom.

"Naši prostori su oduvijek bili 'oaza' talentiranih nogometaša. Vrijeme je da podvučemo crtu i uvođenjem evropskih standarda osiguramo bolje uvjete za afirmaciju naših mladih sportista, kako bi imali priliku izgraditi karijere i kako bi bili naš ponos“, kazao je Raguž zahvalivši se načelniku dr. Ivančeviću na organizaciji ovoga spektakularnog događaja.

Raguž je ovom prilikom čestitao Dan Općine Prozor-Rama svim žiteljima, kao i prijateljima ove općine, saopćeno je iz HDZ-a 1990.