Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi srece bilo da hrvati izaberu ovog mladica... pametan, sposoban i voli ovu zemlju !
Na tribini nisu bili samo članovi i simpatizeri HDZ 1990,nego i građani Bošnjaci koji su došli da vide i podrže ovog jednostavnog,neopterećenog čovjeka.I kad ga čovjek posluša onda je jasno da u BiH žive dvije vrste Hrvata:normalni bosanski(evropski) Hrvati,koji vole ovu zemlju, koji žele napredak za BiH i Hrvati koji podržavaju Čovića,koji slijede ideju Bobana,Šuška i Tuđmana,ideju ,etnički čiste teritorije i na koncu konca,secesije, za šta su se i borili u ratu i zbog čega Čović i Dodik pišaju u istu,kao vaktile Boban i Karadžića.Mislim da Hrvati u biti biraju između napredne opcije,opcije prosperiteta BiH i Hrvatskog naroda u njoj i opcije mraka,podmetanja,političkih blokada i lopovluka Čovića i njegove klike,a kojih je više,vidjećemo 12.10.
S Čovićem će se ionako velika kriza, samo još više produbiti.
...samo da rečem aktivistima svih stranaka da džaba ubacujete vizitke u poštansko sanduče...kanta za otpatke je blizu, tako da vam je jasno đe spadate, i simbolički, i stvarno.
Za 30 godinica!
bolje on nego čović dragan
Ma koji crni europski ravac kad niste sposobni ni bosanski pravac imati!
On je tako divan, čićkav, vickast i zabavan, a Hrvati su tako preozbiljni i baš nemaju smisla za Raguzov humor i svi nešto prave face u najmanju ruku kao da lupa nekakve teške floskule,, a nije on je tako fin i smiješan.
Da nisi na čelu nacionalne stranke, bila bih sklona pohvaliti to što govoriš. Mada i neke uvjetno rečeno nenacionalne stranke tumaraju "k'o guske u magli". :) :) Sve u svemu, s vama svima, teško nama.
Ljudi, Raguž ima ključ rješenja najtežeg rebusa u povijesti zvanog BiH... HAjmo glasat za njega pa da nam ga pokaže... mislim taj ključ :)
Vidim da si dobro pročitao šta sam napisao... a i shvatio :)
Odpepaj u skokovima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)