Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno, meni je martin tokom presizborne kampanje i do sada ostao najvise.dosljedan svojim principima, korektna kampanja i prica, i nez preseravanja. medjutim, zbog losih iskustava iz proslosti vise ni za.jednog politicara ne mogu reci i tvrditi da je dobar i posten
ma ko ce ovo sve citati???
hos mi prepricati poslje!!!!??????? please
po mogucnosti sazetak napisi (a samo ono najbitnije da je lakse zapamtiti)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kamo sreće da Hrvate predstavlja Hrvat Raguž, a ne Srbin i udbaš Dragan Draža Čović, rasprodaja Hrvatskih interesa u bescjenje.
CHMOLJO MAJMUNE!
Ovaj će proći isto ko hsp i lijanović na idućim izborima ako uđe u koaliciju sa sda
Federacija je leru i stoji u mjestu. Nova parlamentarna većina je ključ koji će upaliti motor auta, koje će krenuti iz mjesta. Nacionalne stranke koje su vodile rat u BiH su ružna prošlost za ljude koji žele budućnost i mir građanima i narodima.
cekamo javljanje stalnog dopisnika iz uvrnutog tornja h8er_ SCEPINOG SUPKOLIZCA
Da ti hoće doći na vlasz
Bolji bi ti nick bio Bakirovo malo paščće
Ovaj je uvijek volio mlatarati sa rukama nesto :)
pr-ovci mu veze nemaju ... ko će ovo čitat
Sta mu je ono na licu jarane.
ne mogu da se dogovore ovo malo sto je ostalo ko ce da pokrade .. banda jedna
...sto niste pitali ovog ustasu sta misli o zabrani izvoza mlijeka iz BiH u EU koju su nam sredile ustase iz "lipe njegove"...
Pa taj trend je i nastavljen :D Nedavno su se okupili bossovi SDA mafijaške organizacije i donjeli odluku da cappo iz tuzlanskog kantona preuzme Elektroprivredu BiH. SDA MAFIA.
Gle Scepinog bota mafia,cunami, ekonomija hahaha
spin da se opravda ulazak sa hdz-om i sda u vlast hehehehehe