Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije islamofob, covjeku je svaka na mjestu bila, jedna sam od ovih sto su imali privilegiju da razgovarjau sa mnom i nije dosao ovdje da nam soli pamet sto su radili svi ostali, nego jednostavno da razgovara,... prije nego sto vas taj balkanski skepticizam gurne u ta naklapanja tipa \'\'ne moze nama neki Amer reci kako trebamo raditi\'\' razmislite... da mi sami najbolje znamo ne bi se dešavalo šta se dešava. toliko od mene, hvala :)
šta bošnjo zna šta je Martin Luther King.
jel i ovaj islamofob?
Stvarno je zalosno sto nema vise komentara na ovom dolasku sina Martin Luther Kinga. Cestitka i zahvala organizatorima za ovaku inicijativu u nadi da ce sin jednog velikana pravde i istine ostavit jedan dugotrajni trag i poruku covjecanstvu u Stocu i Mostaru u nasoj Bosni i Hercegovini! Jos jednom aferim organizatorima! BOSNA4EVER!
Cudno,nema komentara o tako vaznoj temi,Martin Luter King je bio krsćanski svecenik,zanimljivo,da nakon nase borbe kojom smo pokazali cijelom svijetu najvise civilizacijske vrijednosti,neko nam natura sa strane neke likove koji bi nam kao trebali biti uzori,smijesno(Prilikom postavljanja biste u TZ Martinu Luteru nacelnik TZ Jasmin Imamovic je rekao da bi nam njegova borba trebala biti uzor,jad i cemer,nista se drugo nije moglo ni ocekivat od njega).Za mene kao bosnjaka,mada radije za sebe kazem da sam bosanac,svaki hrvat ili srbin s kojim mogu imati normalnu komunikaciju i odnose je vazniji od bilo kojeg amerikanca ili stranca koji bi nam dosao i pametovao o suzivotu.