Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proklet bio ko zaboravi!!
Nikada ne zaboraviti niti oprostiti monstruozne zločine i genocid 1992.-1995 koji je kulminirao 1995. godine u Srebrenici.
najvaljuju kisu i pljusak
Wow, kape su hit. 🤣
Samo srbi poricu i govore da smo sami sebe ubijali. Nije se njima cuditi, oni ionako su mimo cijelog svijeta. Poricu genocid, ne postuju medjunarodni sud, hoce veliku srbiju, a mozda bi opet ponavljali djela iz proslosti. Cudan narod. Nikad ne zaboraviti genocid!
@Kanuni Srebrenica je prodata/zamjenjena za Vogoscu i neke ustupke.Ljudi su pobijeni zbog Alije, njegovih Bosnjackih interesa i krvozednim pojedincima iz redova Cetnika.Spoj za NEZABORAV :(
@Kanuni U Genocidu su ucestvovali i Alija i Mladic.
Boli njemce briga za to cim su vidili hodze prepali se