Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav mars mira? Ovo je osmisljena ''manifestacija'' secanja samo na zrtve jedne strane! Kada bi obisli sva mesta gde su stradale zrtve i drugih strana sukoba,onda bi to bio'' Mars mira''.
@RBiHseSEREnaRSiHB79X , 'ajd' ba Nusrete,dobro ste i prosli kako ste se zalaufali. Propade san,ostade 23% ili koliko vec bese. To je vama vasa borba dala.Ziveo Alija,ziveo Bakir i ti takav kakav si.
@RBiHseSEREnaRSiHB79X , imas sve ono sto je Alija junacki '' izneo na svojim plecima'' zahvaljujuci ostvarenoj zelji ''spreman sam zrtvovati mir za suverenu BiH''. Valjda je i ovaj mars potvrda toga. Kada te prodje ludilo ( ako prodje),bice kasno.
Nisam upucen u ovo, al sa ratnim zastavama , i nazvati ga "mars" sto je vojna terminologija ne zvuci pretjerano mirno...
@rbihseserenarsbih79x Kalik bi ubio pare kad bi napravio kategorizaciju ljudi na forumu i sve vas nacionaliste smjestio u jednu podgrupu da samo mozete vidjeti sta ti iz grupe vase pisu i samo to komentarisati.. Fulio si temu , vjerovatno i zivot..
@rbihse.. itd.ime ti je predugo... Ma ti si jedan kreten.. nista nisi bolji od zlocinaca, i ti da si bio u prilici bi pravio zlocine i zavrsio u hagu... sljam ljudskog roda... takve poput tebe treba preventivno zatvarati..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
OVO SVE DIJASPORA... PROPALICE
Bosnjackim politicarima je pokolj dosao kao kec na desetku
E mij klixe,internert ratnici upadaju u profile udaraju minuse, brišu pluseve samo ako napišeš nešto protiv brabončića, srba(bore čorbe ) ili nikšića. Nazdravlje vam kad ih ne možete spriječiti, hebo vas vaš portal
a kao plusevi i minusi bitni? Idi na fb skupljaj lajkove..
PS: Ako hoces da si okruzen samo ljudima koji misle kao ti idi u najbizu bogomoljku..