Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Don't forget Srebrenica!
M bravo ljudi, samo naprijed ovo pokazuje kolika je snaga , volja i tolerancija naroda u BiH i dijaspore, marš mira je za mene bio kao Hadž šteta ove godine nisam mogao al 11 obavzno tamo treba da bude čitava BiH !!
Ovo nije provociranje, i ti si trebo bit tu Jel posjeta Aušvicu provociranje za njemce naravno da ne !!!
pa nisam je ja prodao, ja razumije da je bilo svakakvih političkih igara prljavih prije svega i da smo žrtve te iste politike i jesam za da gdje god se dogodio zločin da treba da se snose posljedice i da se mjesto zločina obilježava prigodnom manifestacijom !
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
NADAM SE I MOLIM BOGA DA OVA GAMAD BALISKA ZALUTA U MINSKO POLJE.
Zadrzi dostojanstvo Bosnjace. Provokacija ce uvijek biti. Lakse je njima provocirati nego istinu uzeti zdravo za gotovo jer istina je njihov poraz, dokaz da su neljudi.
A NA POVRATKU SVRATITE NA MEZAR OCA NACIJE PA GA SHODNO ZASLUGAMA ZA SREBRENICU OPET NA NEBO SALJITE......
Rane još uvjek nisu zarasle. Svaki put kad vidim ovo obilježavanje i kad se sjetim svega što se desilo srce mi se ispuni tugom i ja moram da plačem. Samo jednom zaplačem u toku godine a to je ovo obilježavanje genocida.
Ko je ovoj lik sa kravatom oko vrata ? Politicar ?
maknite se barem ovih par dana i sutite
Aj sad dugim koracima pravac ,Sirija,Pakistan Palestina i ostale vukojebine i ne vracajte se..
a u to vrijeme nek vas kacavenda opet malo guzi moze?
Upornost je vrlina !