Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nelegitimni bruce lee dugo je izdrzao
Pod okriljem noći se postavljaju spomenici kradu neki drugi postavljaju table itd ...
za razliku od tebe markovino, gatalo i raspudic su pokušali nešto prije nekih 20ak godina, vjerovali su u zajedničko bolje sutra. ali to ne ide kad s druge strane imaš ljude koji su protiv bilo kakvog dijaloga osim onoga koji odgovara u potpunosti njihovom narativu. to jest otjeralo njih dvojicu tamo gdje jesu sada, jer su uvidjeli da nema konstruktivnog dijaloga s "drugom stranom".
Bio sam u Mostaru dvaput u zadnje 2 godine i mogu slobodno reć da su te nacionalne tenzije jako male. Ako zanemarimo ono nedojebane tipove koji sebe nazivaju navijačima, tih tenzija pa gotovo da i nema
Mamu ti je cijelo selo trebalo pa si takav ispao. Nema kad se pohrvatiš. Ima tenzija i ništa je kakvih će biti. Ovo nikad nece biti zemlja dušmana!
Haj ti naberi iz mostara kao i tata ti fasista sto je generala perišića vozao, sad si nam dosao soliti pamet, a 92 pobjegao u majčicu hrvatsku
Ja mislio slika tog sto je maznuo Bruce Lee-ija Hahahahha Predrasude su čudo...
Graktalo krmak i katoliban Raspizdić su dva daleko najveća kretena na, ovim prostorima
Gatalo je utovljena narkomančina.
De malo Markovina o tom spomeniku abih. Kamere snimile vozilo iz kojeg su podmetnuli eksploziv i nikom nista? Da nije udbski konzorcij HDZSDA iza toga?
Sto se Bruce nije branio, slab mu taj karate
Kung fu.
Baš je jako bitno mišljenje ovog subjektivnog mazIuma.
Ja ne znam ko ovim influenserima daje prostora u medijima. Postoji jedna stvar a to je da od Mostara uporne neki prave kasabu a to im neće proći. Nije ni 1900 pa neće ni danas.