Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Marko ko te ne zna skupo bi te platio, pljačkašu stari. Svi se vi furate na Laktašvilija... Svi bi vi voljeli milijardu u džepu imati. Ko šiša narod. Da ste svi u BiH htjeli da bude bolje, bilo bi bolje 1999. Glupljeg naroda nema, ne postoji!
Da nebudes Marko ko imenjak ti Kraljevic i da ne zakasnis na komad kolaca koji ti Milokrad daje ko Kraljevic na Kosovo
ko je sa đavolom tikve sadi , o glavu mu se obiju
pavicu stranka ti nije toliko jaka zahvaljuci tvojoj harizmi,vec zahvaljujici vlasti u kojoj si stalno i to zahvaljuci dodiku. ako odes u opziciju vise od pola tvog clanstva ce preci kod dodika. pamet u glavu,i igraj kako dodik svira.
polovica DNSovih zastupnika dogovorili sa Dodikom ulazak u vladu, bez Pavica
ovaj izgleda popusio Dodik se na vrijeme osigurao, da sa njim nema posla
Samo ti Pavicu njemu podilazi pa ce te na kraju kad mu ne budes trebao oseknutikao slinu.Kud diktatorgazi tuni trava ne raste a na kraju kad nesto pocne zapinjati oko nogu izda nalog za pospremanje tj likvidaciju cemu smo svi svjedocili u nekoliko zadnjih godina.
Tuku se srbalji hadalji. Dodo ga poglabo prejeo, željkanu ga pošlaufo