Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ja kriv Hrvatima sto su izabrali pogresnu stranu. Cini mi se da polako dolaze pameti.
Markešićevo pozivanje Hrvata da sa Lagumdžijom dijalogom riješe probem isto je ko i pozivati Židove da se dogovore sa Hitlerom oko svog statusa u Njemačkoj. Mogli su izabrati ili plinsku komoru ili streljački vod. Niko nemože reći da nisu imali pravo na izbor ! Ali evo lagano Hrvati u Mostaru se približavaju cca 60% stanovništva. Preživili smo mi 500 godina zuluma, preživjet ćemo i ovaj garibluk modernih dahija.
Jao nama kad nam Markešić i bratija slažu prava i slobode! Zar se netko ne upita :Trebamo li mi mentore da nam kažu što je za nas najbolje! Tri Naroda Dva Entiteta je nemoguća misija !!!!!!!!! Bilo bii korektnije i poštenije da kažu:Vi Hrvati nemate nikakva prava već manjinska kao Svrbi u Hrvatskoj i točka Ma kaka ba jednakopravnost i rotacija kad ti možeš rotirati svoga Hrvata iz Stranke-Parije koja je dobila 200(dvije stotine hrvatskih glasova) i to proglasiš legitimnim KOja jednakokpavnost Sreća je za nas Hercegovačke Hrvate što smo se naučili živiti u Jugi pod sličnim režimom tada je bilo i malo gore!
Samo jedno je ovdje nejasno: zašto g.o.v.n.o od fra Luke ne postane Džemail, Ibrahim, Mehmedalija ili tako nešto? Kad je već poturica, šta se stidi, nije ni prvi ni zadnji!
HNVBiH a prisustvovali zeljko komsic i sulejman tihic ? Stvarno nije pravedno ovo sto sad hrvatima rade
Markesicu oikazal se svih ovih godina ko si i sta si - demagog prva liga. Kako mozes pozivati druge da se odmaknu od demagogije a da sam nisi ni prstom mrdnuo da sebe promijenis? Licemjerstvo prijatelju. To se tako zove. Sitna korist. Ovoj zemlji je kao hljeb nuzan razgovor to i slijepac vidi i zna. Alio bojim se da ni ti ni tvoji mentori ne nudite prostor za razgovor. Nazalost.
DA LI ĆE CRNA GORA VRATITI BIH DIO MORA U BOKO-KOTORSKOM ZALJEVU? nebi vise mi bosnjaci isli u HR.... al izgleda morace ako zele u euvropu AHAHAHHAHAHA
Hrvate znaju da imaju puno da izgube ako sami vode kolo....
PUT ME ZOVE MORAM PROCI.... GRANICE SU OTVORENE... PA BUJRUM U HRVATSKOJ
@Refik-tj rale servski brale...!!! Makarska je dio Bosne...kad tad ce tvoja smmrdljiva mu*a u maticu rusiju...!!!
Hrvati u Hrvatskoj Servi u Serviji Bosanci u Bosni i Hercegovini...!!! Ko se ne osjeca Bosancem u svoju izmisljenu naciju -Maticu...!!!
Pozdra iz stolnog grada Makarske. Ponijeli smo sve ne kupujemo ništa spavamo u autu, vraćamo se krajem ljeta.