Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je promovisanje prostitucije, jer ova kur.va na slici je simbol prostitucije i to treba da se zabrani, sa ovom markicom je javno promovisanje prostitucije.......
hocel pusicka i kurz posjetiti medjunozje
Mislim da se Kurz već nalazi u međunožju, a pusićka samo što nije stigla.
Opet se ukazala
u petak se pusicevoj kurz ukazuje
Zločinačka tvorevina tzv "hrvatska republika herceg-bosna" je mrtva ali su ostali neki njeni dijelovi da žive, pa tako je ostala i ova pošta(HP Mostar), i telekom(HT Eronet) i elektroprivreda(EP HZHB)... Međunarodna zajednica je licemjerna i onaj ko ne vidi da se ove kompanije namjerno ostavljene iako su sve države, pa tako u federaciji imamo dva državna telekoma, dvije države pošte dvije državne elektroprivrede... KOME TO TREBA? Je li se čeka pgodan trenutak pa da se može napravit treći entitet? Bošnjaci, pamet u glavu i ne spavajmo!
Interesantno , motiv Medjunozja
Nema tolerantnijeg covjeka od mene, ali ja volim da se salim ponekad na racun Islama ili Hriscanstva, jednostavno mislim da je demokratija da mozes crtati karikature i od Pape i od Poslanika Muhameda itd.. i ako vrijedjam boga on ce me kazniti i niko ozim njega nema pravo da odredjuje drugom sta ce pricati ili pisati ili crtati, jer u humoru nema nista zlo, za razliku od nekih vjerskih fanatika
Pomozi Majko Božja svoj sirotinji, bolesnima i gladnima u BiH i Hrvatskoj.
Bogu se moli, nemoj ljudskom biću.
"Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi." (Biblija, Knjiga Izlaska, 20:4-5)